Redactia.ro
Home » Sport » Mayweather vrea două meciuri într-o zi! Îi provoacă pe McGregor și Nurmagomedov

Mayweather vrea două meciuri într-o zi! Îi provoacă pe McGregor și Nurmagomedov

Mayweather vrea două meciuri într-o zi

Floyd Mayweather vrea două meciuri într-o zi! Multiplul campion mondial îşi doreşte să lupte cu Conor McGregor, cât și cu Khabib Nurmagomedov în aceeași zi.

Revista amercană Vegas Insider a anunţat că fostul pugilist are de gând să înfrunte doi adversari în aceeaşi zi. În acest moment se pare că Floyd Mayweather negociază direct cu Dana White, președintele UFC. Dacă acest lucru se va întâmpla ar fi o premieră mondială. Şi unchiul fostului campion mondial a confirmat ştirea.

„Floyd nu mai este în apogeul său, dar i-ar bate cu ușurință pe amândoi. Ar putea să-i bată pe ambii unul după altul, pe unul ziua și pe altul noaptea. Ar fi ceva care nu s-a mai făcut până acum. Îl va bate măr pe Conor. Floyd este un maestru în a planifica astfel de lucruri. El e cel care transformă un nimic în ceva uriaș. Astfel de lucruri sunt de așteptat din partea lui. Este evoluție, timpurile se schimbă. Trebuie să ții pasul cu asta „, a declarat Roger Mayweather.

„Vom vedea ce se va întâmpla. Discuțiile decurg mereu, nu se opresc niciodată. Știți că Floyd are rapid magnet la bani. E departe de a fi retras, iar revanșa va avea loc la un moment dat”, a spus Dana White.

Mayweather a luptat ultima dată în 2017

Floyd Mayweather a intrat în ring ultima dată în urmă cu aproape 3 ani. Atunci l-a învins prin KO pe Conor McGregor în repriza a zecea. Americanul este campion mondial la cinci categorii câștigând 15 titluri mondiale și campionatul liniar în patru clase de greutate diferite (de două ori la semimijlocie). Este neînvins în cariera profesionistă.
Pugilistul este de două ori câștigător al premiului „Boxerul Anului” acordat de revista The Ring (1998 și 2007), a a luat de trei ori premiul Sugar Ray Robinson acordat de Boxing Writers Association of America (2007, 2013 și 2015). De asemenea a câștigat de șase ori Premiul Best Fighter ESPY. În 2016, Mayweather a fost clasat de ESPN drept cel mai mare boxer, „pound for pound”, din ultimii 25 de ani. Mayweather a generat aproximativ 19,5 milioane de clienți în PPV și venituri de 1,3 miliarde de dolari pe parcursul carierei sale. A depăşit sportivi precum: Mike Tyson, Evander Holyfield, Lennox Lewis, Oscar De La Hoya, Manny Pacquiao sau Conor McGregor.

Citeşte şi: CSM București – Ferencvaros 27 – 24! Pas important spre sferturile Ligii Campionilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: