Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mihalcea vrea Cupa! Ce a spus antrenorul lui Dinamo

Adrian Mihalcea vrea Cupa! Ce a spus antrenorul lui Dinamo

Adrian Mihalcea vrea Cupa

Adrian Mihalcea vrea Cupa României. Noul antrenor al lui Dinamo crede că echipa sa ar trebui să primească trofeul, dacă competiția nu se va mai juca anul acesta.

Noul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea a venit cu o teorie cel puțin ciudată. A explicat de ce echipa pe care o antrenează ar fi îndreptățită să primească trofeul.

”Dacă nu se va juca Cupa României, lui Dinamo ar trebui să i se dea trofeul. Asta pentru că, dintre cele rămase în competiție, e ultima care a câștigat Cupa. Nu cred că se va relua campionatul în mai. Ori începem în iunie și avem meciuri din trei în trei zile, ori îl înghețăm. Atunci să rămână clasamentul din momentul actual. Ar fi ideal să jucăm toată vara. Nu mai ținem cont nici de căldură, nici de ore, dar ar fi bine să jucăm”, a declarat antrenorul lui Dinamo la Pro X.

Dinamo, FCSB, Sepsi și Poli Iași sunt echipele calificate în semifinalele Cupei României.

Adrian Mihalcea vrea Cupa

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Dusan Uhrin pe banca lui Dinamo la începutul acestei luni. Chiar dacă echipa din Ștefan cel Mare joacă în play-out, tehnicianul spune că are un lot bun și nici nu se pune problema retrogradării. Liga I a fost oprită din cauza COVID-19, iar în acest moment nu se știe când va fi reluată. FRF și LPF anunțaseră două variante, dar deocamdată nu s-a luat nicio decizie.

”Noi vrem să se reia cât mai repede, dar nu cred. Lumea este inconștientă. Au ieșit la grătare. Au apărut primele decese și cred că trebuie să fim extrem de drastici, parcă suntem într-un război, dar nu vedem cu cine ne luptăm”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: