Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mititelu, în culmea fericirii! Craiova e în Liga 2

Adrian Mititelu, în culmea fericirii! Craiova e în Liga 2

Adrian Mititelu, în culmea fericirii!

Adrian Mititelu poate sta liniștit. Echipa sa, Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 2. Șeful oltenilor spune că a făcut toate demersurile pentru ca formația sa să joace sezonul următor pe Oblemenco.

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis că actualul sezon din Liga 3 se va termina fără nicio echipă retrogradată. În Liga 2 promovează formațiile de pe primul loc în fiecare serie. Se va juca și un baraj în anumite cazuri. Dacă primele două clasate au același număr de puncte, sau sunt despărțite de maxim trei puncte. În aceste condiții Craiova 1948 va juca sezonul următor în Liga 2. Echipa antrenată de Eugen Trică are 42 de puncte, în timp ce a doua clasată CS Şoimii Lipova are cu 11 mai puțin.

“Fac calcule deja, vreau să atac promovarea în Liga 1 din primul sezon. Am discuții cu jucători, e adevărat că s-au dat puțin peste cap după situația creată, dar sunt optimist. Eu am făcut demersurile pentru ca echipa să joace pe Oblemenco. Urmărim deja 20, 30 e jucători. Ne trebuie fotbaliști care să poată juca în Liga 1”, a declarat Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a început pregătirile pentru Liga 1

“Bugetul pentru următorul sezon va fi de 2 milioane de euro. Suporterii noștri sunt pretențioși. Ei nu acceptă meciuri proaste”, a declarat Adrian Mititelu.

Patronul Craiovei are planuri mari. Vrea să facă o bază modernă cu mai multe terenuri de antrenament. Dar și o academie de fotbal și un hotel pentru jucători. Mititelu a declarat că are la dispoziție pentru proiectul său 17 hectare de teren.
În Liga 2 va merge și Aerostar Bacău, liderul detaşat din Seria 1. Barajele pentru promovare se vor juca între: Unirea Slobozia – Mostiştea Ulmu (Seria 2), Progresul Spartac – CSM Slatina (Seria 3) şi Fotbal Comuna Recea – Minaur Baia Mare (Seria 5).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: