Redactia.ro
Home » Sport » Liga 1 e înlocuită cu eLiga 1! Cine poate participa!

Liga 1 e înlocuită cu eLiga 1! Cine poate participa!

Liga 1 e înlocuită cu eLiga 1!

Liga 1 e înlocuită cu eLiga 1! LPF a anunțat că în perioada 16 aprilie-6 mai va organiza o competiție de FIFA20. Potrivit regulamentului pot participa gameri profesionisti aleși de cele 14 cluburi din Liga 1.

Liga I trece în mediul online. Din cauza pandemiei de coronavirus campionatul a fost suspendat. Așa că, Liga profesionistă de fotbal a găsit o metodă pentru ca echipele să se poată duela.

„Vor participa gameri profesionisti aleși de cele 14 cluburi din Liga 1. Așadar, de joi și până duminică, în perioada menționată, vom programa câte o etapă de fotbal virtual pe zi. După consultarea cu partenerul MEDIA al LPF, vă putem informa că avem acceptul acestuia de a prezenta meciurile respective și la televiziunile partenere. După finalizarea acestei competiții, LPF va organiza un player challenge, un campionat in care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist. Scopul acestui proiect este acela de a rămâne aproape de iubitorii fotbalului românesc, de fanii Ligii 1, în această perioadă atât de dificilă pentru noi toți, dar și de a sprijini partenerii fotbalului profesionist și, implicit, cluburile Ligii 1”, se arată în comunicatul LPF.

Liga 1 e înlocuită cu eLiga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal anunță faptul că a fost realizat un site special pentru această competiție. De asemenea a fost ales și un ambasador.

“Fotbalul virtual întinde o mână de ajutor fotbalului real, într-un timp în care solidaritatea e mai importantă ca niciodată. Competiția va oferi posibilitatea fiecărui club de a folosi propria infrastructură de ticketing pentru a strânge bani în sprijinul comunității locale, spitalelor. Ambasadorul este Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, recunoscut în comunitatea gamerilor pasionați de FIFA și care ne va oferi tot sprijinul pentru a ne face să înțelegem nu doar magica lume a gamerilor, ci și aceast nou profil al fotbalului românesc”, se arată în comunicatul emis de LPF.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: