Redactia.ro
Home » Sport » Klaus Iohannis a făcut anunțul! Când pot sportivii să intre în cantonament

Klaus Iohannis a făcut anunțul! Când pot sportivii să intre în cantonament

Klaus Iohannis declaratii

Klaus Iohannis a făcut anunțul pe care îl așteptau toți sportivii. Președintele României a spus că începând cu data de 15 mai sportivii pot intra în cantonamente. Competițiile nu vor începe deocamdată.

Starea de urgență nu va mai fi prelungită după data de 15 mai. România va intra în stare de alertă din cauza pandemiei de coronavirus. O veste bună pentru sportivi care pot reveni în cantonamente pentru a se pregăti. Deocamdată nu se știe când se va relua sezonul competițional.

”Cu ziua de 15 mai 2020, sportivii profesioniști vor putea intra în cantonamente, în condiții speciale, dar va mai dura ceva până când se vor relua și competițiile. Acestea se vor relua după o perioadă suficient de lungă de pregătire”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a făcut anunțul

”Bazele de pregătire vor fi deschise doar pentru sportivii profesioniști, nu și pentru amatori. Deplasările vor fi restricționate pentru a pleca din localitate. Sunt câteva excepții. Este voie să se plece pentru probleme medicale, în interes de serviciu, pentru sport profesionist. Dar, specific doar sporturile individuale vor fi permise. Rămâne restricția că sunt interzise întâlnirile cu mai mult de trei persoane. Se pot face cantonamente, dar în condiții speciale”, a mai spus Iohannis.

Oamnii din fotbal speră ca prima etapă să se poate juca la jumătatea lunii iunie.

„Profesioniștii din sport vor trata cu atenție antrenamentele și se vor supune, în continuare, regulilor. Am avut și noi întâlniri video cu șefii fotbalului și am mizat pe o revenire cât mai rapidă” a declarat Iuliu Mureșan, președintele echipei Hermannstadt, pentru Digi Sport.

Șefii handbalului au hotărât când vor reveni echipele pe teren. Nu vor să decidă campioana la masa verde. Primele meciuri ar urma să se joace pe 14 iunie. Oficialii Federației Române de Handbal vor mai avea o ședința pe data de 18 mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: