Redactia.ro
Home » Sport » Vlad Chiricheș revine la antrenamente! Decizia luată de șefii echipei Sassuolo

Vlad Chiricheș revine la antrenamente! Decizia luată de șefii echipei Sassuolo

Vlad Chiricheș revine la antrenamente

Vlad Chiricheș revine la antrenamente. Italienii au anunțat că vor începe pregătirea pe data de 4 mai. Deocamdată patru echipe din peninsulă au primit acordul pentru a începe antrenamentele pe teren.

Vlad Chiricheș este primul internațional român care începe antrenamentele pe teren. În momentul întreruperii campionatului, Sassuolo ocupa locul 11 în Serie A, cu 32 de puncte. Primul loc este ocupat de Juventus.
Șefii de la Sassuolo au anunțat decizia primtr-un comunicat postat pe pagina oficială.

„US Sassuolo anunţă că, de luni, 4 mai, jucătorii vor putea veni la terenurile bazei Mapei pentru antrenamente opţionale individuale. Jucătorii vor avea acces doar la terenuri, în conformitate cu regulile de distanţare socială. Accesul la facilităţile din interior (vestiare, săli de pregătire, birouri) va fi interzis”, se scrie în comunicatul clubului.

Vlad Chiricheș revine la antrenamente

Toate echipele din Serie A au votat săptămâna trecută pentru reluarea campionatului. Nu s-a stabilit încă o dată certă, dar cluburile nu doresc stabilirea campioanei la masa verde. Până acum în Italia sunt patru cluburi care au primit acordul guvernului de a-și relua antrenamentele mai devreme de 18 mai data stabilită inițial. Astfel, Bologna, Parma, SPAL și Sassuolo revin pe teren. Trebuie să respecte însă cu strictețe toate măsurile impuse.

Serie A, suspendat în martie

Ca mai toate campionatele de fotbal din lume, Serie A a fost întrerupt în luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Italienii doresc reluarea competiției cât mai repede, dorind să termine sezonul pe teren. Totul depinde însă de Guvernul italian care trebuie să-și dea acordul.

„Este dificil să se joace la Milano, Bergamo, Brescia sau Cremona. Un campionat la sud de (râul) Rubicon, fără meciuri în nord, este o posibilitate. Nu există o dată limită pentru încheierea sezonului”, declara președintele federației, Gabriele Gravina.

Există și țări care au decis încheierea campionatului și au desemnat deja echipele câștigătoare. Acestea sunt Franța, Olanda și Belgia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: