Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre relația dintre Virgil Ianțu și Andreea Raicu. Ani la rând s-au afișat împreună: „Ne potriveam foarte bine, ne completam…” VIDEO

Adevărul despre relația dintre Virgil Ianțu și Andreea Raicu. Ani la rând s-au afișat împreună: „Ne potriveam foarte bine, ne completam…” VIDEO

Virgil Ianțu și Andreea Raicu au avut o relație? Ani la rând s-au afișat împreună

Virgil Ianțu și Andreea Raicu au avut o relație? Iată adevărul despre relația dintre ei! Ani la rând s-au afișat împreună, iar toți credeau că formează un cuplu. Acum, prezentatorul TV a spus tot adevărul!

Virgil Ianțu și Andreea Raicu au avut o relație?

Ani la rând s-a vehiculat în presă că Virgil Ianțu ar fi fost împreună cu Andreea Raicu, Iulia Vântur, dar și cu actrița Mirela Zeța. Prezentatorul TV nu a luat în seamă bârfele din media și a continuat să-și vadă de viață. Acesta este acum căsătorit cu Roxana și au o fiică împreună. De curând, Virgil Ianțu a fost prezent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a explicat că nu a avut nicio relație cu partenerele de platou:

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă. În special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt. Îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor. E firesc. Legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante.

La primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac. Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. Sunt cuminte”, a mărturisit Virgil Ianțu la Kanal D.

Virgil Ianțu despre Andreea Raicu: „Ne potriveam foarte bine, ne completam…”

Virgil Ianțu a dat cărțile pe față după 22 de ani de incertitudine în presa românească. Acesta a explicat natura relației cu Andreea Raicu, precizând că sunt buni prieteni și în prezent:

Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună. Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului. Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des. O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”, a mărturisit Virgil Ianțu în cadrul emisiunii.

Sursa foto: libertatea.ro

Minutul: 15:40 – Ce fel de parteneră este Andreea Raicu?

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: