Redactia.ro
Home » Monden » Adi de la Vâlcea își aduce aminte cu durere de copilărie! Cum a scăpat artistul de sărăcie

Adi de la Vâlcea își aduce aminte cu durere de copilărie! Cum a scăpat artistul de sărăcie

GALERIE FOTO (2) Adi de la Vâlcea își aduce aminte cu durere de copilărie! Cum a scăpat artistul de sărăcie

Adi de la Vâlcea nu a fost mereu bogat! Acesta a dezvăluit cu durere în suflet că și-a trăit copilăria în sărăcie și a avut parte de momente foarte grele, peste care a trecut cu greu. 

Adi de la Vâlcea își aduce aminte cu durere de copilărie

Acum este cunoscut pentru faptul că are bani și duce o viață plină de lux, însă nu mereu a fost așa. Adi de la Vâlcea are amintiri dureroase din copilăria săracă pe care a trăit-o, și a dezvăluit că soția l-a ajutat foarte mult să se pună pe picioare. Așa a scăpat de sărăcie și de cel mai mare viciu al lui.

Adi de la Vâlcea a povestit într-un interviu pentru Antena Stars cum a fost copilăria pentru el și și-a deschis sufletul în fața fanilor. Nu a avut mereu bani și când era copil trăia într-o sărăcie cruntă. Însă a luptat pentru visul lui și pentru pasiunile sale. Acesta a dezvăluit de unde a plecat, pentru că doar puțină lumea știa cu adevărat povestea, scrie spynews.ro.

Acum trăiește într-o vilă de lux, însă anii copilăriei i-a petrecut într-o casă mică, unde locuia cu mai mulți membri ai familiei lui. Deși era sărăc, niciodată nu s-a văzut ca un copil fără bani, pentru că atunci nu știa ce înseamnă să ai bani.

”Eu când eram mic îmi vedeam casa copilăriei mare, cu toate că dormeam de-a latul. Eu nu m-am văzut niciodată sărac, cu toate că era foarte sărac. Pentru că toți de acolo eram săraci, acum îmi dau seama ce difereanță este. Și curtea, mi se părea că puteam juca fotbal acolo, dar nu cred că era mai mare de 150 mp”, a spus Adi de la Vâlcea într-un interviu marca ”Star Matinal”.

Adi de la Vâlcea își aduce aminte cu durere de copilărie! Mai mult, acesta a vorbit și despre o parte a vieții pe care nu multă lume o știe. Acesta a avut un viciu, iar soția lui l-a ajtat să treacă peste acesta, iar imediat după ce a renunțat la el au venit și banii.

Adi de la Vâlcea își aduce aminte cu durere de copilărie! Cum a scăpat artistul de sărăcie

”Aveam viciul ăsta (nr. de a avea mașini), eu trăiam numai din împrumuturi. Dar când mi-am luat apartamentul, Cristina mi-a zis, noi atunci stăteam cu mama și frate-miu, poți să-ți iei câte mașini vrei tu, după ce ne mutăm. Era singura dorință a ei, să avem o casă a noastră. De atunci niciodată nu mi-a mai zis ”nu” la ce vreau să-mi iau. Atunci aveam câțiva bani, de la cântare și ca să-mi iau prima casă, cu câți bani aveam, am dărâmat un perete că să mai scadă din preț. De când mi-am luat aparatamentul au început să vină banii de peste tot”, a mai spus manelistul la Antena Stars.

Câte mii de euro plătește Adi de la Vâlcea către ANAF

După un scandal controversat, mai exact de vreo 15 ani, Adi de la Vâlcea a intrat în legalitate. Cu alte cuvinte a început să-și plătească dările către stat. După cum a declarat acesta, artistul plătește taxe și impozite în valoare de aproximativ 50.000 euro pe an.

”În prezent, am 5 angajați la care plătesc 23 de milioane, 2.300 ron, eu spun aproximativ. Asta înseamnă 11.500 ron, asta ar pleca o dată din firma mea. Apoi, am impozit, am 1% pentru că am angajați și cred că 6% dividende. Dar dividendele, din ce am înțeles eu de la contabil, pot să plătesc 6% cred că doar la 25.000 de ron, când scot, restul trebuie să plătesc undeva la 12 și ceva la sută”, declară Adi.

Din informațiile existente până acum, Adi de la Vâlcea ar cam fi singurul manelist care a decis să fie în legalitate și să-și plătească dările la stat. Recunoaște că a avut parte de multe controale din partea ANAF, dar la fiecare control toate actele au fost în regulă.

”Mai plătesc la mașini. La una din mașini plătesc 10.000 ron anual, asta înseamnă cam 200 euro lunar, la altă mașină plătesc 100… vreo 350 de euro plătesc la mașini (lunar, n.r.), pe care tot la stat îi dau. Dacă nu câștigam bani, nu aveam ce să dau la stat. Eu cred că plătesc între 3.500 și 4.000 de euro, lunar. La partea cu dividendele nu sunt foarte sigur… Și, mai am o firmă… Eu aș zice că pe undeva mai mult de 4.500 euro. În mare, plătesc undeva la 4.000 euro.

 Sunt un tip corect, am avut controale de la ANAF și niciodată nu m-a găsit în neregulă, să primesc amenzi sau chestii de genul ăsta. Am un contbil care are grijă de fondurile mele, întotdeauna fac contracte pentru evenimentele mele. E o sumă pe care o pot plăti, nu e o sumă atât de mare încât să merite să risc. Și nici nu vreau să risc”, mai povestește Adi.

Un calcul rapid arată că manelistul plătește către stat aproximativ 50.000 de euro, bani cu care un om și-ar putea cumpăra o casă undeva în București, sau într-o zonă rezidențială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: