Redactia.ro
Home » Sport » Adi Mutu, dat afară de la Neftci Baku în Ajunul Crăciunului! Vestea proastă, venită după moartea mamei sale

Adi Mutu, dat afară de la Neftci Baku în Ajunul Crăciunului! Vestea proastă, venită după moartea mamei sale

Prima fotografie cu Adrian Mutu, din spital. El a fost operat de urgență în urma unei crize de apendicită acută

Adrian Mutu (44 de ani) a fost dat afară de clubul Neftci Baku în ajunul Crăciunului. Vestea proastă a venit la doar 3 zile de la moartea mamai sale.

Mama antrenorului a luptat cu o boală nemiloasă pentru o perioadă, însă tratamentul aplicat nu a fost suficient pentru a-i salva viața. Laura, sora Briliantului, a fost cea care a transmis această veste cutremurătoare, aruncând o umbră grea asupra sufletelor celor care o cunoșteau pe Rodica Mutu.

Motivul demiterii lui Adi Mutu? Rezultatele proaste înregistrate de „Briliant” în Azerbaijan Premier League.

Mutu a stat doar 5 luni la Neftci

Șefii lui Neftci Baku au decis să se despartă de Mutu, care, în cele cinci luni petrecute în Azerbaidjan nu a avut rezultatele așteptate. După 17 etape, Neftci e pe locul 6, cu 25 de puncte, 13 mai puține decât liderul Qarabag.

Adrian Mutu antrena în Azerbaidjan din iulie 2023, când l-a înlocuit la cârma lui Neftci Baku pe Laurențiu Reghecampf.

„Organul superior care conduce clubul a discutat despre rezultatele obținute pe parcursul sezonului curent și a luat decizia următoare. S-a constantat că este necesară demiterea lui Adrian Mutu din postul de antrenor principal”, se mai arată pe Sportinfo.az.

„Briliantul”, 8 înfrângeri pe banca azerilor

Cu Adi Mutu pe bancă, fosta campioană, care în sezonul trecut a terminat pe locul 3 și care n-a mai luat titlul din 2021, a înregistrat 9 victorii, 5 remize și 8 înfrângeri în toate competițiile.

Mutu semnase cu Neftci Baku un contract valabil pe două sezoane. Cu „Briliantul” aflat în România, Neftci va juca deja primul meci fără antrenor pe bancă.

„Totodată, lui Mutu i s-a adus aminte de promisiunile pe care le-a făcut atunci când a sosit la echipă. Conducerea i-a pus la dispoziție un buget serios, au fost cumpărați 11 jucători noi, și i-a asigurat lui Mutu toate condițiile.

Lui Mutu i s-a spus că renunțarea la lupta pentru titlu nu poate fi acceptată la un club cu pretențiile lui Neftci”, mai notează jurnaliştii azeri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: