Redactia.ro
Home » Știri » Este doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama Briliantului s-a stins din viață, după o luptă cu o boală cumplită

Este doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama Briliantului s-a stins din viață, după o luptă cu o boală cumplită

Cu durere în suflet, familia Briliantului traversează o perioadă neagră chiar în preajma sărbătorilor de iarnă, o veste cutremurătoare aducând lacrimi și tristețe în inimile celor dragi. Rodica Mutu, mama emblematicului Adrian Mutu, a plecat din această lume la vârsta de 71 de ani, iar anunțul tragic a fost făcut public de către Laura, sora lui Adi Mutu.

Într-o dimineață cuprinsă de durere, rețelele de socializare au devenit purtătoarele unei vești care a șocat pe mulți. La doar 71 de ani, Rodica, figura maternă a Briliantului, și-a încheiat călătoria pe această lume.

Mama lui Adrian Mutu a murit

Informațiile indică faptul că aceasta a luptat cu o boală nemiloasă pentru o perioadă, însă tratamentul aplicat nu a fost suficient pentru a-i salva viața. Laura, sora Briliantului, a fost cea care a transmis această veste cutremurătoare, aruncând o umbră grea asupra sufletelor celor care o cunoșteau pe Rodica Mutu.

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe conturile sale de socializare.

Cu o tristețe amplificată de faptul că în urmă cu mai puțin de o lună, Rodica sărbătorea ziua ei de naștere, șocul și durerea sunt dublate în intensitate. Adrian Mutu, aflat în prezent în Baku, unde își desfășoară activitatea de antrenor pentru echipa Neftchi, încă nu și-a exprimat public durerea și nu a postat niciun mesaj pe platformele sale de socializare. Tăcerea lui Adi Mutu adaugă o notă de gravitate evenimentului, lăsând loc speculațiilor și exprimărilor de compasiune din partea fanilor și prietenilor.

Mama lui Adrian Mutu a fost cea mai mare susținătoare a sa

O retrospectivă a vieții lui Adi Mutu aduce aminte de relația strânsă pe care acesta a avut-o cu mama sa. Încă din timpurile în care Adrian Mutu își făcea primele pași în lumea fotbalului, Rodica îi era cea mai devotată și pasionată susținătoare. Apreciindu-i potențialul și văzând în el un viitor fotbalist de excepție, Rodica Mutu și-a dedicat sprijinul necondiționat fiului său.

Cu timpul, previziunile mamei s-au adeverit, iar Adi Mutu a devenit un nume de referință în fotbalul românesc și internațional. Cu inima plină de mândrie, Rodica Mutu visa să vadă ca fiul ei să obțină la fel de mult succes ca antrenor, cum a avut pe teren.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. `Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum`, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal.

Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, a povestit Rodica Mutu, citată de Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: