Redactia.ro
Home » Sport » Adi Petre și iubita se distrează acasă! Filmul postat pe youtube

Adi Petre și iubita se distrează acasă! Filmul postat pe youtube

Adi Petre și iubita se distrează acasă

Adi Petre și iubita se distrează acasă. Fotbalistul celor de la FCSB a găsit un mod inedit de a-și petrece timpul în casă împreună cu iubita sa, fostă Miss International România 2018.

Adi Petre și iubita au postat un vlog pe care l-au numit „Cât de bine mă cunoaște iubitul meu”. Cu ajutorul acestuia fotbalistul și Bianca, fostă Miss International România 2018 au vrut să vadă cât de bine se cunosc. Atacantul a trecut cu brio testul și în plus a aflat o informație importantă. Ce marcă de mașină își dorește Bianca.

Cine este iubita lui Adi Petre

Bianca Tirsin are 20 de ani. În 2015, bruneta a primit titlul de Miss Arad. Au urmat Miss Catwalk 2015, Miss International România 2018. A participat și la competiții internaționale. În 2017 la concursul din Polonia, Miss Supranațional a obținut locul 3. În 2018 a participat la Miss Internațional, din Tokyo, unde s-a clasat a 4-a.

Adi Petre a ajuns la FCSB în februarie

Atacantul de 22 de ani a semnat contractul valabil pe un an și jumătate cu FCSB, în luna februarie. Salariul lunar pe care îl încasează fotbalistul este de 16.000 de euro. În acel moment cota sa potrivit transfermarkt era de 1,3 milioane de euro. Adrian Petre a venit de la Esbjerg, echipă pentru care a marcat 29 de goluri. Gigi Becali a scos din buzunar 500.000 de euro pentru a-l aduce pe jucător în România.

”Am hotărât cu familia mea și cu agentul că este cea mai bună decizie pentru cariera mea. Cred că am făcut o alegere bună. Au fost discuții la începutul perioadei de mercato, apoi s-au oprit”, a declarat Adrian Petre, la momentul respectiv.

„Eu cred că Petre va fi un mare atacant”, a declarat și finanțatorul FCSB.

Citește și: Gigi Becali e celebru în presa internațională! Ce au scris spanioliide la As!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: