Redactia.ro
Home » Sport » Adi Pop este nemulțumit ! Nu vrea să mai fie rezervă la FCSB

Adi Pop este nemulțumit ! Nu vrea să mai fie rezervă la FCSB

Adi Pop este nemulțumit

Adi Pop este nemulțumit pentru că este rezervă. Aseară, jucătorul a intrat în repriza a doua și a contribuit la golul dat de Harlem Gnohere.

Adi Pop nu a fost titular aseară în meciul Chindia Târgoviște-FCSB. A fost introdus în teren în repriza a doua și a fost cel care i-a dat pasa decisivă lui Harlem Gnohere, la gol. După meci, jucătorul s-a văzut că a fost total nemulțumit. Adi Popa a spus că va face tot ce poate pentru a nu mai fi ținut pe banca de rezerve.

”Nu e o situaţie prea plăcută, este foarte frustrant să ştiu că sunt al cincilea, al şaselea, al şaptelea sau al nu ştiu câtelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să-mi văd de treabă, să intru bine şi să ajut echipa cum pot eu. Vă daţi seama că e foarte greu să te motivezi când ştii că te-ai antrenat bine şi să lustruieşti banca etapă de etapă, dat asta e situaţia, mă adaptez, încerc să rămân acelaşi, să mă pregătesc cât mai bine, să mă feresc de accidentări şi să dau un randament cât mai bun pentru mine în primul rând, şi dacă voi face bine, cu siguranţă voi ajuta şi echipa, ca şi astăzi”, a spus jucătorul după meci.

Se pare că Popa începe să regrete decizia pe care a luat-o de a reveni la roș-albaștrii.

“Cum să-mi convină postura asta? Dar îmi asum, e decizia mea, îmi asum decizia luată. Nu m-am așteptat la asta, dar nu am ce să mai fac acum. Trebuie să arăt că sunt un jucător bun şi să demonstrez că, atunci când sunt ţinut pe bancă, e nemeritat”, a declarat Adi Popa.

Narcis Răducan i-a răspuns lui Adi Popa

Răspunsul conducerii nu a întârziat. Narcis Răducan a încercat să-I dea o explicație în direct la Digi Sport.

”De fiecare dată când analizez declarațiile unui jucător, mă pun în locul lui. Vine după o perioadă în care trebuie să prindă echipa, plus că mai era și adrenalina aia după meci. A și contribuit decisiv la victorie, așa că există riscul să depășești o linie. În plus, mi-aduc aminte de o declarație de-a lui Dan Petrescu, de acum câteva zile, când spunea că este imposibil să țină fericiți 30 de jucători”, a spus Narcis Răducan.

Adi Popa a revenit în această vară la FCSB, sub formă de împrumut de la Reading. El și-a păstrat salariul de 60.000 de euro pe lună, iar în momentul transferului a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Popa a câștigat 7 trofee cu FCSB între 2012 și 2017.

Citește și: Andy Murray, primul titlu din 2017! S-a operat și a revenit pe teren

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: