Redactia.ro
Home » Sport » Adi Popa a uitat de lege. Cum și-a parcat bolidul de lux în fața restaurantului

Adi Popa a uitat de lege. Cum și-a parcat bolidul de lux în fața restaurantului

Adi Popa este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la noi. Fotbalistul încalcă uneori și anumite reguli. 

 

Cum a fost surprins Adi Popa

 

Adi Popa a uitat de lege pentru o porție de mâncare. Deși fotbalistul trebuie să fie atent la alimentație, în urmă cu câteva zile, acesta a fost surprins la un restaurant de fițe din Capitală.

Deși nu a putut să mănânce în locație având în vedere restricțilee privin pandemia de coronavirus, fotbalistul a decis să intre și să își ia mâncarea la pachet.

Fotbalistul a blocat o întreagă bandă de circulație prin modul în care a parcat mașina. Acesta a parcat mașina pe o bandă de mers intens circulată, iar circulația a fost îngreunată.

După ce fotbalistul și-a luat mâncarea de la restaurant, Adi Popa s-a urcat în bolidul său de lux, s-a urcat în mașină și a plecat imediat de pe loc.

 

Adi Popa încearcă să îi facă pe plac iubitei

 

Adi Popa a pus bani la saltea pentru iubita sa.

Adi Popa “Motoreta” a revenit la FCSB in 2019, clubul unde a avut parte de cele mai frumoase experiențe, și cu gândul de a fi mai aproape de noua sa iubită, Mădălina. La prezentarea oficială a fotbalistului, aceasta a postat o captură tv pe rețelele de socializare în care îi ura mult succes.

Adrian Popa trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de cea pentru care și-a lăsat soția.

Noul cuplu trăiește deja o frumoasă poveste de dragoste, iar tinerii au reușit să se bucure și de o vacanță exotică, într-o destinație ferită de ochii lumii. Adi Popa nu a scapăt-o din ochi pe iubita sa, pe care a fotografiat-o în diferite ipostaze.

Adrian Popa a ajuns la FC Steaua București în 2012 de la Concordia Chiajna în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Cu această echipă, a reușit câștigarea a trei titluri de campion al României în 2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015, o Cupa României în sezonul 2014-2015, o Cupa Ligii în același sezon 2014-2015, precum și Supercupa României în vara anului 2013 după un meci câștigat împotriva celor de la Petrolul Ploiești, scor 3-0.

Înainte de Concordia Chiajna a mai evoluat la Universitatea Cluj, Concordia Chiajna și Poli Timișoara. În 2017, a plecat la Reading FC, dar nu s-a adaptat și a jucat mai mult împrumutat la alte echipe. Din 16 august 2019, a revenit, tot împrumutat, la FCSB, iar acum este liber de contract.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: