Redactia.ro
Home » Sport » Adil Rami, detalii intime din perioada petrecută alături de Pamela Anderson! Ce le-a povestit prietenilor

Adil Rami, detalii intime din perioada petrecută alături de Pamela Anderson! Ce le-a povestit prietenilor

GALERIE FOTO (5) Pamela Anderson, Adil Rami, relatie

Fotbalistul, Adil Rami s-a despărțit de faimoasa actriță în 2019, după o relație de aproape 3 ani. Un fost coleg al acestuia a dezvăluit poveștile spuse de francez despre iubita sa.

Relația dintre Pamela Anderson și Adil Rami a fost îndelung comentată la vremea respectivă. De dragul iubitului, faimoasa actriță s-a mutat în 2018, în Franța. Relația părea perfectă, blondina declarând chiar că și-ar dori să se mărite cu internaționalul francez. Un an mai târziu s-au despărțit. Acum, Alexandr Kokorin, colegul de vestiar al lui Rami la FC Sochi a dezvăluit detalii picante din intimitatea celor doi.

„Rami ne-a spus multe lucruri interesante despre Pamela. În mod normal, toți băieții au fost interesați de cum era ea în pat. Ne-a zis că a fost cea bună femeie din viața lui și că au făcut sex de 12 ori într-o noapte. Nici măcar nu mi-e rușine să că dezvălui o astfel de informație”, a spus Kokorin.

Pamela Anderson și-a părăsit iubitul cu 18 ani mai tânăr

În 2019, faimoasa divă de la Hollywood îl părăsea pe Adil Rami. L-a acuzat că a înșelat-o, a lovit-o de mai multe ori și a amenințat-o. De frică și-a angajat o gardă de corp de care nu se despărțea niciodată de ea.

„Ultimii doi ani – sau chiar mai mult – din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Era o… ‘mare dragoste’? Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea ‘monștri’. Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru”, a scris Pamela Anderson pe Instagram.

Fotbalistul nu a recunoscut niciodată că ar fi agresa-o pe iubita sa. Adil Rami este cunoscut ca militant al campaniilor de apărare a femeilor victime a violenței domestice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: