Redactia.ro
Home » Știri » Adina Alberts se separă de soțul ei, care vrea să fie infectat cu coronavirus. „Riscul e prea mare”

Adina Alberts se separă de soțul ei, care vrea să fie infectat cu coronavirus. „Riscul e prea mare”

Adina Alberts se separă de soțul ei, care vrea să fie infectat cu coronavirus „Riscul e prea mare”

Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală a făcut vâlvă în presă, după ce a avut o cerere la care nu s-ar fi gândit nimeni vreodată. Acesta vrea să fie infectat cu coronavirus pentru că susține că nu va păți nimic odată ce se va îmbolnăvi. Soția lui, Adina Alberts nu este de acord cu decizia acestuia, așa că a luat decizia să se mute de acasă, împreună cu fiica pe care o au împreună.

De ce vrea Viorel Cataramă să se infecteze

Omul de afaceri susținut în repetate rânduri faptul că măsura impusă de autorități privind autoizolarea este una greșită, și mai mult decât atât, vrea să demonstreze că virusul nu este atât de puternic cum se crede.

„Ni s-a injectat frică. De frică am renunţat foarte uşor la drepturile şi libertăţile findamentale pe care le avem prin constituţie. Coronavirus există, va exista şi după 15 mai şi după 15 iunie”, a declarat Viorel Cataramă.

Adina Alberts se separă de Viorel Cataramă

În acest context, soția lui Cataramă, medic de profesie, a decis să plece de acasă pentru o perioadă, alături de fiica pe care cei doi o au împreună. Astfel, Adina Alberts este de părere că un astfel de risc este prea mare, mai ales că nu există un tratament pentru infecția cu COVID-19.

„Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare”, a spus medicul, pe pagina sa de Facebook.

Adina Alberts nu este de acord cu ceea ce face soțul ei și nu vrea să fie expusă acestui virus, nici ea, și nici fiica lor, așa că pentru o perioadă se mută de acasă.

„Drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”, a explicat Adina Alberts.

Medicul crede că a găsit un tratament

Fiind medic, Adina Alberts încearcă, la fel ca toți specialiștii, să găsească un tratament pentru infecția cu coronavirus, așa că a studiat și a citit cercetări de specialitate ale altor doctori, pentru a găsi un răspuns care ar putea ajuta la găsirea unui tratament eficient.

Astfel, aceasta a explicat, într-o postare pe pagina de Facebook, că albastrul de metilen ar putea fi tratament și vaccin pentru infecția cu COVID-19.

„Dacă se va putea sări peste bariera pe care o „impune” însuși costul acestui produs, fiind foarte ieftin, am putea avea un „vaccin” MÂINE! Nu peste 2 ani, nu peste 5, MÂINE! Adică chiar AZI!!”, a argumentat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: