Redactia.ro
Home » Monden » Adina Buzatu, noi dezvăluiri! Ce vestimentație trebuie să ocolească petrecăreții de la mare

Adina Buzatu, noi dezvăluiri! Ce vestimentație trebuie să ocolească petrecăreții de la mare

adina buzatu

Adina Buzatu vine cu explicații în privința vestimentației. Creatoarea de modă i-a avut în vizor pe cei care au ales să petreacă 1 Mai la mare. De altfel, aceasta te învață cum să-ți alegi ținuta pentru petrecerea de pe litoral, dar și ce vestimentație trebuie să ocolești.

Stilista a explicat, pentru cancan.ro, ce branduri sunt atacate de români și a atras atenția. – „Hai să nu mai purtăm modelele pe care le-am văzut la alții!”

Ce vestimentație trebuie să ocolească petrecăreții de la mare

Creatoarea de modă a început cu o greșeală vestimentară generală, care nu privește doar sărbătoarea de 1 Mai. „Dragilor, 1 Mai a devenit o sărbătoare națională pentru cei mai mulți români, o sărbătoare la clubăreală. Când spui 1 Mai te gândești la mare. 6.000 de euro masa și două-trei cluburi alea, pe care le știm, unde e cool, trebuie să recunosc, că mie îmi place acolo.

Dar, principala greșeală este falsa impresie că o ținută cu logo te ajută să fii apreciat sau să fii considerat că ai face parte de o categorie de top.

Hainele cu logo sunt varianta cea mai ieftină, cea mai slabă calitativ din liniile oricărui brand. Deci, când ai pus un tricou cu logo pe tine, trebuie să știi că acel tricou costă de 20 de ori mai puțin decât un tricou de calitate al aceluiași brand. Asta arată, de fapt, că tu nu-ți permiți brandul ăla, îți iei cea mai ieftină piesă și încerci să arăți lumii că ești important”, a fost introducerea Adinei Buzatu.

Sfaturi de la creatoarea de modă

„Acum, revenind la ținutele de 1 Mai, sunt trei branduri: Balenciaga, McQueen şi Valentino și mai sunt câteva. Pe astea le poartă toată România, fie că sunt false sau nu. Și un singur brand de jeans, care se numește Dsquared. Toate brandurile astea fac chestii de calitate, bravo. Băi, hai să nu mai purtăm modelele pe care le-am văzut la alții. Cum e să te duci de 1 Mai la mare și să dansăm toți, hop, hop, hop și să avem aceeași papuci?”, a spus stilista.

Exemplele de ținute oferite de creatoarea de modă: Ce îți iei la mare în general în sezonul cald? Bărbații, o cămașă albă din in, o cămașă bleu, poate una de culoarea lavandei. Pantaloni din in, albi, bej, ce vrei tu, o pereche de chinos, sneakers, un sacou pentru seară, pentru că noi ne îmbrăcăm elegant, ne ducem la cluburile alea de zici că mergem la Oscar.

Sfaturi de la creatoarea de modă. Ce să iei în bagaj

Deci un sacou, dragilor, pe care vă sfătuiesc să vi-l luați este acel blazer bleumarin, cu nasturi metalici. Asta-i varianta clasică, pe care-l porți cu jeans, cu pantaloni albi, cu chinos, cu o cămașă arată extraordinar. Sau duci un pic la alt nivel și îți iei o altă țesătură din in, cu mătase naturală. Cu lână pură merinos și poate să fie o culoare, un turcoaz, culoarea cărămizii, galben, lila, ce-ți stă ție bine.

Cu ce-l porți? Din nou, pantaloni din in albi sau bleumarin jeans, chinos bej sau albi, sneakers în picioare, poți să porți și espadrile sau teniși și mă refer la aceia franțuzești noi, care costă 90 de lei sau 70 de lei, dar sunt rafinați, îi poartă toate vedetele și arată extraordinar de cool. Îi pui cu pantalon, cămașă și sacou.

Deci asta ar fi o ținută de 1 Mai. Iar bagajul trebuie să conțină cămășile din in, să conțină șorturi pentru că, da, chiar dacă nu facem baie că-i prea frig, dar ieșim la o masă și trebuie să fim frumoși.

Nu uitați: când vă puneți șortul de baie să puneți și o cămașă pentru plajă. Adică nu ne arătăm burtica la masă, când stăm noi, așa, la o bere, ci punem o cămașă, suflecăm mânecile și arată excelent”, a explicat Adina Buzatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: