Redactia.ro
Home » Sport » Adio, FCSB! Narcis Răducan s-a certat cu Gigi Becali și a părăsit echipa

Adio, FCSB! Narcis Răducan s-a certat cu Gigi Becali și a părăsit echipa

Adio, FCSB

Narcis Răducan și-a luat adio de la FCSB. După o discuție în contradictoriu cu Gigi Becali, Narcis Răducan a fost nevoit să plece de la echipă.

Patronul echipei i-a reproșat lui Răducan că nu își arără clubul. Este prea moale când comentează fazele controversate. Ultimele comentarii ale directorului sportiv l-au scos din sărite rău pe Becali.

„Nu şi-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. M-am blocat când am văzut declaraţiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declaraţia asta pur şi simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajaţi de arbitri şi el a spus că arbitrajul a fost bun. Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus ca a fost penalty la Tănase, Narcis a zis ca e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă aşa ceva”, a explicat Gigi Becali, pentru Sport.ro

FCSB a postat pe pagina oficială și un comunicat în care anunță despărțirea.

”Mulțumim, Narcis Raducan! FCSB anunță încetarea raporturilor contractuale cu Narcis Raducan, începând cu 5 noiembrie 2019. Acesta a ocupat funcția de Director Sportiv începând cu luna august a acestui an. Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!”.

Ce spune Narcis Răducan despre plecarea de la FCSB

Fostul jucător a recunoscut că s-a enervat destul de rău din cauza acuzațiilor care i s-au adus.

”M-am enervat! Când am discutat şi am văzut că mă acuză de nimic, de fapt, normal că m-am enervat. Mai ales că s-a întrebat şi m-a întrebat ce mare lucru am făcut. Dar acum vă spun sincer că nu-mi pare rău că nu mai sunt la echipă. A fost o nouă experienţă bună, în care rezultatele s-au văzut pe teren şi chiar în tribune. Pentru că eu mă bucur foarte mult şi de revenirea suporterilor într-un număr mai mare alături de echipă”, a declarat Narcis Răducan pentru Digi Sport.

Mirel Rădoi, șocat după plecarea lui Răducan

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României U21 a rămas uimit după ce a auzit de ce a fost îndepărtat de la echipă directorul sportiv.

„Am crezut că e o glumă. Am rămas surprins. Echipa era pe val. E clar că aducerea lui a fost un lucru benefic. Acum lasă o ceață în urmă Narcis trebuie apreciat că a spus adevărul. Pentru asta a fost dat afară? Nu s-a analizat ce a făcut bine la club? Sunt confuz să aud aceste lucruri. Când a ajuns el acolo echipa era în prăpastie”, a spus Rădoi, la Digi Sport.

Citește și: Echipa lui Marius Șumudică, victorie după patru etape!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: