Redactia.ro
Home » Sport » Echipa lui Marius Șumudică, victorie după patru etape!

Echipa lui Marius Șumudică, victorie după patru etape!

Echipa lui Marius Șumudică, victorie

Echipa lui Marius Șumudică a reușit să câștige primul meci, după patru etape în campionat. Gaziantep a învins 2-1 în deplasare pe Ankaragucu.

Gaziantep a câștigat 2-1, în prelungiri meciul cu Ankaragucu, iar Marius Șumudică a reușit prima victorie după patru etape în prima ligă din Turcia. Twumasi a deschis scorul în minutul 30 pentru Gaziantep din penalty. Gazdele au reușit egalarea în minutul 67, după reușita lui Parlak. Djolobodji a fost eroul echipei lui Marius Șumudică. A marcat golul victoriei în prelungirile meciului, după o lovitură frumoasă cu capul. Gaziantep este în acest moment pe locul 9 în Turcia, cu 15 puncte, după 10 etape. Până acum Șumudică are 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri. Formația antrenată de Șumudică s-a calificat și în 16-imile Cupei, după ce a învins cu 3-0 pe Turgutluspor, echipă din liga a patra.

Turcii i-au prelungit contractul antrenorului român

Tehnicianul roman a semnat prelungirea contractului până în 2021. Marius Șumudică a preluat-o în această vară pe Gaziantep, echipă nou promovată. Antrenorul de 48 de ani a recunoscut că înainte de a merge în Turcia a avut și alte oferte. Oficialii clubului au decis să-i prelungească rapid contractual, după ce au declarat că sunt foarte mulțumiți de metodele de lucru ale românului, iar atmosfera la echipă s-a îmbunătățit după sosirea sa.

Citește și: Craiova a făcut instrucție cu Dinamo! “Câinii” acuză arbitrajul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: