Redactia.ro
Home » Sport » Craiova a făcut instrucție cu Dinamo! “Câinii” acuză arbitrajul!

Craiova a făcut instrucție cu Dinamo! “Câinii” acuză arbitrajul!

Craiova a făcut instrucție cu Dinamo

Craiova a făcut instrucție cu Dinamo. Trupa lui Pițurcă a câștigat 4-1, iar dinamoviștii acuză arbitrajul.

Dinamo a deschis scorul prin Moldoveanu în minutul 11. Golul a fost însă anulat pe motiv offside, deși golul a fost valabil, spun specialiștii. Oltenii au deschis scorul la prima fază periculoasă pe care au avut-o. Ivanov a marcat cu o lovitură de cap spectaculoasă în minutul 20. După doar 10 minute, Piscitelli a fost din nou învins, de această data de Ivan, care a marcat primul său gol în acest sezon. În prelungiri, Ivan a scăpat din nou singur cu portarul și a mai înscris din nou. Olteanul nu mai marcase de mai bine de 1 an. La pauză Craiova conducea deja cu 3-0.

” Mi-aș dori să marchez mai multe goluri. Era primul hat-trick din cariera mea, dacă marcam și în repriza a doua. Suntem fericiți de cum am jucat azi și că am câștigat cele trei puncte. Am dansat cu Ioniță, avem noi o fază când dăm gol și dansăm așa”, a spus Ivan, la finalul meciului, la Digi Sport.

„Ivan e un jucător care poate să devină foarte important pentru echipa națională. O să vedeți că el va juca din ce în ce mai bine și o să crească foarte mult în valoare. Am avut nenumărate discuții cu el. Neavând reușite ca vârf a început să-mi spună «nea Piți, aș juca mai mult în stânga». I-am spus «NU» și i-am transmis să joace vârf pentru că o să-l învăț eu mișcarea autentică de vârf, că asta a fost meseria mea”, a declarat Victor Pițurcă la Look Sport.

În repriza a doua, căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor a redus din diferență. Cel care a închis tabela de marcaj a fost Mihăilă. Acesta s-a distrat cu fundaşii lui Dinamo şi a stabilit scorul final, 4-1 pentru Craiova.

Florin Prunea acuză arbitrajul

După meciul pierdut în fața oltenilor, Florin Prunea a acuzat în termini duri arbitrajul.

”Nu a fost un meci de 4-1. Cred că meritam mai mult de 1-4. Craiova, o victorie meritată. E a 11-a greșeală de arbitraj. Gol anulat, valabil. Să analizați evoluția lui Urzică din această seară. Nu pot spune mai multe, pot fi amendat și eu sunt printre cei vânați. A fost o greșeală impordonabilă. Aș vrea să cred că a fost doar o greșeală. Sunt foarte multe greșeli. Eu știu de ce nu sunteți doriți în play-off. Acolo sunt dorite echipe care nu au ce căuta acolo. Noi nu împrumutăm echipe cu bani”, a tunat Prunea.

Și antrenorul dinamoviștilor, Dusan Uhrin a comentat arbitrajul, fiind total nemulțumit.

„Am făcut câteva greșeli personale, dar am dat un gol la 0-0, când nu a fost offside, am văzut eu. Nu e posibil ca de fiecare dată să fie greșeli împotriva noastră, chiar la fiecare meci. Au fost multe greșeli de arbitraj. E imposibil să joci așa. Nu suntem ca Real Madrid, să jucăm împotriva tuturor…și a adversarilor și a arbitrilor”, spus și antrenorul “câinilor”, la Digi Sport.

Citește și: Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru jucătorul lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: