Redactia.ro
Home » Sport » Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru jucătorul lui

Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru jucătorul lui

GALERIE FOTO (2)

Se prea bine știe că Gigi Becali este unul dintre generoși milionari din România, așa că nu ne surprinde să auzim că acesta a bagat din nou mâna în buzunar. Iată, așadar, care a fost gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru un jucător de-al lui.

Gigi Becali, un „tată” pentru jucătorii săi

A construit case, spitale și a dat bani în stânga și-n dreapta când a fost vorba de oameni aflați în nevoie. Ar fi fost neașteptat, așadar, să-și neglijeze chiar jucătorii, mai ales că FCSB e într-un moment foarte bun.

Recent, s-a aflat că Gigi Becali a bagat mâna adânc în buzunar pentru a-i îndeplini o dorință unui jucător de-al său. E vorba despre Olimpiu Moruțan, care a apelat la Gigi Becali pentru a-și face o casă.

Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru un jucător de-al său

Aparent, Olimpiu l-ar fi rugat pe patronul FCSB să-l împrumute cu o sumă importantă de bani pentru a-și construi o casă în Cluj. El își dorea ca părinții lui, plecați de multă vreme la muncă în Germania, să se poată întoarce în România.

Zis și făcut. Gigi nu s-a uitat la bani și l-a împrumutat pe acesta cu suma necesară. „Da, tată, așa este. A venit băiatul la mine și mi-a zis că vrea să-și cumpere o casă ca să-și aducă părinții înapoi în România. Păi le-am dat eu altora pentru mașini și alte prostii, cum să nu-i dau lui Moruțan ca să ia o casă pentru maică-sa și taică-su?”, a explicat Gigi Becali pentru ProSport în stilu-i caracteristic.

Citește și Cupa României! Se știu și ultimele echipe calificate în sferturile competiției

Momentan nu se știe despre ce sumă este vorba, însă se bănuiește că este în jur de 150.000 de euro. De altfel, Gigi Becali nu este la prima ispravă de acest fel. Acum două luni, Gigi Becali l-a împrumutat pe Florinel Coman cu suma de 250.000, tot pentru a achiziționa o locuință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini