Redactia.ro
Home » Știri » Admitere Poliția Română 2021. Unde trebuie să dai probele fizice în funcție de județ

Admitere Poliția Română 2021. Unde trebuie să dai probele fizice în funcție de județ

Admitere Politie

Admitere Poliția Română 2021. Dacă vrei să urmezi o carieră în acest domeniu, trebuie să știi că înscrierile vor avea loc curând, așa că trebuie să te pregătești din timp.

Admitere Poliția Română 2021. Tot ce trebuie să știi despre probleme de anul acesta

Și anul acesta au loc recrutările pentru Poliția Română, chiar dacă contextul este unul mai special. Astfel, elevii interesați să își depună dosarul de înscriere, trebuie să facă acest lucru de pe 15 februarie 2021 și până pa 29 februarie. Mai mult, depunerea actelor pentru dosarul de recrutare la Poliție se poate face până pe 10 martie 2021.

După aceea, elevii înscriși la Poliție vor susține și probele fizice, între 18 și 24 martie, iar testarea cunoștințelor se va face pe 27 martie.

„Urmează susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice în centrele zonale de selecţie (în perioada 18-24 martie 2021), iar susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor se va realiza la unităţile de selecţie, la data de 27 martie 2021. Examinarea medicală a candidaților rămași în concurs se va realiza după parcurgerea acestor etape. Puteți candida pe cele 1.283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 200 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca”, anunță Poliția Română pe site-ul propriu.

Unde trebuie să dai testul de aptitudini fizice la Poliție în 2021

Un alt lucru pe care trebuie să îl știe candidații este că pot depune dosarele la sediul inspectoaratelor de poliție din județul în care locuiesc.

„Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia”, a mai precizat Poliția Română.

În 2021, elevii ce s-au înscris la Poliție și urmează să dea probele fizice, vor fi repartizați în funcție de domiciliu lor, fără a conta specializarea pentru care au aplicat.

Iată precizările Poliției Române:

– Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – pentru candidații din Municipiul București și județele: Argeș, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Teleorman, Tulcea;

– Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – pentru candidații din județele: Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea;

– Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – pentru candidații din județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu.

„Toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere și probele de concurs se regăsesc aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-februarie-martie-2021”, a mai transmis Poliția Română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: