Redactia.ro
Home » Homepage » Adolescentă de 16 ani bătută şi violată în plină stradă „la comanda“ unei fete de 13 ani

Adolescentă de 16 ani bătută şi violată în plină stradă „la comanda“ unei fete de 13 ani

Adolescentă

Șocant! O adolescentă de 16 ani a fost victimă a unui atac brutal, comandat de o copilă de doar 13 ani. Incidentul s-a petrecut miercuri pe o stradă din Zalău.

Fata a ajuns în stare gravă la spital. Miercuri seară, în jurul ore 21.00, ea a fost snopită în bătaie de trei tineri şi apoi violată de unul dintre ei.

Agresiunea a avut loc într-o zonă întunecată situată între parcarea unui hipermarket din oraş şi o grădiniţă. Atacul ar fi pornit de la dorința de răzbunare a unei fete de 13 ani, scrie Adevărul.

O fată de 19 ani a fost violată de 3 băieți pe malul Dunării. Aceasta a suna la 112 înainte

Potrivit procurorilor, deranjată de faptul că adolescenta i-ar fi furat iubitul, copila mai mică cu 3 ani decât victima a apelat la nişte prieteni pentru a-i aplica acesteia o corecţie fizică.

Victima a primit îngrijiri medicale

Împreună cu un tânăr de 19 ani şi cu o fată de 16 ani, au forţat-o pe victimă să se dezbrace şi au pus-o la pământ sub o ploaie de pumni, palme şi picioare. Mai apoi, adolescentul a violat-o, după care agresorii au obligat-o pe copilă să plece acasă dezbrăcată. Adolescenta de 16 ani a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au identificat rapid pe făptași. Minora de 13 ani nu va răspunde penal, dar ceilalți doi atacatori riscă să ajungă după gratii, pentru viol şi lovire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: