Redactia.ro
Home » Știri » O fată de 19 ani a fost violată de 3 băieți pe malul Dunării. Aceasta a suna la 112 înainte

O fată de 19 ani a fost violată de 3 băieți pe malul Dunării. Aceasta a suna la 112 înainte

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, au fost reținuți după au violat o fată de 19 pe malul Dunării. Tânăra a sunat la 112 să ceară ajutor pentru că era urmărită.

O fată de 19 ani a fost violată de 3 băieți pe malul Dunării. Aceasta a suna la 112 înainte

Poliția din Drobeta Turnu Severin a fost sunată de o tânără de 19 care spunea că este urmărită de 3 indivizi pe malul Dunării. Aceștia au vioalt-o, apoi au fugit, însă poliția le-a dat de urmă și au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Deși indivii au negat acest fapt, raportul medicilor legiști au dus la incriminarea lor. Dacă cei trei vor fi găsiți vinovați, aceștia vor fi condamnați la închisoare.

Fata de 19 ani a sunat la 112

Poliția din Mehedinți a declarat că fata a sunat la poliție după ce a fost vioalată de cei trei tineri. Fata le-a spus polițiștilor l-a telefon că doar a fost urmărită, iar la sediul de poliție a mărturisit că a fost obligată să întrețină relații sexuale cu ei. Victima a depus plângere împotriva lor.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani. din comuna Șimian, județul Mehedinți. care spusese că este urmărită de trei tineri pe care nu îi cunoaște. La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul. Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate. Pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani. din comuna. Bălăcița, jud. Mehedinți, atât apelanta, cât și aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate”, se arată în comunicat.

Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângp Judecătoria Drobeta Turnu Severin, miercuri, cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si:Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cine e tatăl copilului ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: