Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cine e tatăl copilului ei

Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cine e tatăl copilului ei

GALERIE FOTO (2)

Bombă în showbizul românesc! Îndrăgita actriță Ramona Bădescu e însărcinată la 50 de ani. Vestea a dat-o chiar ea, prin intermediul unui interviu acordat revistei OK!, în care a vorbit pentru prima dată despre fericita perioadă pe care o trăiește.

Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani

Deși nimeni nu mai spera s-o vadă pe vedetă mamă vreodată, Ramona Bădescu a surprins cu vestea cea mare: e însărcinată cu un băiețel. Potrivit spuselor ei, era pregătită să recurgă la o procedură de fertilizare in vitro, însă vedeta a rămas însărcinată pe cale naturală.

Ramona Bădescu însărcinată la 50 de ani

”Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni.”, a declarat Ramona pentru OK! Magazine.

Cine este tatăl copilului ei?

E o prezență discretă, așa că nu a vorbit până acum de relația amoroasă pe care o are. Însă, odată cu acest interviu, Ramona Bădescu a mărturisit că este împreună cu tatăl copilului ei de doi ani.
„În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.”, a precizat ea pentru revista amintită anterior.

Mai multe fotografii cu vedeta însărcinată aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini