Redactia.ro
Home » Știri » Adolescenta lovită de 12 gloanțe, în timp ce își apăra frățiorul cu propriul trup în fața soldaților ruși. A ajuns la spital, unde a avut parte de o surpriză chiar din partea președintelui Zelenski

Adolescenta lovită de 12 gloanțe, în timp ce își apăra frățiorul cu propriul trup în fața soldaților ruși. A ajuns la spital, unde a avut parte de o surpriză chiar din partea președintelui Zelenski

Povestea unei adolescente din Ucraina bate orice film! Copila a ajuns la spital lovită de 12 gloanțe în timp ce și-a apărat frățiorul cu propriul trup, în timp ce forțele ruse au pornit focul asupra lor. Deși a suferit mult, chiar președintele Zelenski a reușit să-i readucă pentru o clipă zâmbetul pe chipul nevinovat de copil.

Katerina Vlasenko și familia ei au fugit de la Kiev, în momentul în care rușii au început să bombardeze zonele rezidențiale. Adolescenta de 16 ani a devenit o adevărată eroină, după ce și-a apărat fratele de 8 ani cu propriul trup de gloanțele forțelor ruse.

Adolescenta lovită de 12 gloanțe, în timp ce își apăra frățiorul cu propriul trup în fața soldaților ruși

Deși a fost împușcată de 12 ori, Katia, așa cum îi spune fratele mai mic, a supraviețuit ca prin miracol. Mai mult, și fratele ei a scăpat de furia gloanțelor. Tânăra a ajuns la spital. Acolo a avut parte de o surpriză chiar din partea președintelui Volodimir Zelenski, potrivit Reuters.

Strămutată în capitala Ucrainei după ce au fugit din Crimeea anexată de Rusia, familia Katiei s-a adăpostit în pivnița unui vecin. Au plecat în căutarea unui loc mai sigur, odată ce bombardamentele au început mai violent.

„Am împachetat doar câteva lucruri și le-am aruncat în mașină, în grabă”, a povestit Tatiana, mama Katiei.

La scurt timp după ce au pornit, soldații ruși de la un punct de control au început să tragă în ei.

Katia l-a salvat pe frățiorul ei Igor și a supraviețuit în mod miraculos, deși a fost lovită de 12 gloanțe.

„Îmi amintesc că primul glonț mi-a intrat în genunchi”, a declarat adolescenta, ale cărei răni sunt îngrijite acum într-un spital din Kiev.

Când fratele ei mai mic, Igor, 8 ani, și-a văzut sora sângerând, a ieșit din mașină și a început să țipe la ruși. A urmat, însă, o altă rafală.

„Gloanțele au lovit-o în spate, în coaste și plămâni, și în picioare. Cel mai grav a fost rănită pentru că și-a acoperit fratele mai mic cu propriul ei corp”, a descirs mama Tatiana scenele terifiante.

Adolescenta lovită de 12 gloanțe, în timp ce își apăra frățiorul, vizitată de Zelenski la spital

Katia a fost vizitată la spital de președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Președintele i-a oferit adolescentei eroine un buchet de flori albe și roz. Micuța a plâns când a dat mâna cu președintele Zelenski. Apoi, atmosfera s-a mai destins.

„Toată lumea de pe TikTok te susține, domnule președinte”, i-a spus Katia președintelui. O replică care a destins puțin atmosfera apăsătoare din rezerva copilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: