Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Adopție încheiată după 10 ani de zile: „Încă ne mai ciupim! Chiar dacă suntem o familie de peste 10 ani, să fie în sfârșit oficial…”

Adopție încheiată după 10 ani de zile: „Încă ne mai ciupim! Chiar dacă suntem o familie de peste 10 ani, să fie în sfârșit oficial…”

O femeie a fost în vizită în Haiti, deoarece s-a oferit voluntară pentru o scurtă călătorie cu Fundația Our Lady of the Lake, ce servea educației și calității vieții copiilor defavorizați. Megan Boudreaux  s-a întors acasă copleșită. „A fost o nebunie și m-am gândit că nu aș putea trăi niciodată aici”, a spus ea.

Miracolul din Haiti. O poveste emoționantă

În timp, aceasta s-a apropiat enorm de mulți dintre micuți și a reușit să se apropie sufletește de aceștia. Totuși  a fost nevoită să plece și cu suferință în suflet gândurile bune i-au rămas în Haiti.

Până când…într-o noapte, „am auzit o bătaie ușoară în poartă și am auzit cum ni se strigau numele. Când poarta s-a deschis, prețiosul nostru student stătea acolo cu un zâmbet imens pe față. Când a intrat și s-a așezat, acest copil de 9 ani a început să detalieze cum a mers timp de 3 zile pe jos peste munți și prin pârâiașe pentru a ajunge la casa noastră. Avea picioarele bășicate și îi tremurau picioarele. L-am ascultat vorbind despre cum știa că va fi în siguranță cu noi. Ne-am uitat unul la celălalt și am înghețat. Știam că avea nevoie de un loc sigur unde să stea.

A stat cu noi câteva luni, în timp ce noi căutam orice rude în viață pe care le-ar putea avea. Când ne-am dat seama că părinții săi biologici erau decedați și că rudele sale vii fie nu erau în siguranță, fie erau în viață, am știut că trebuia să facă parte din familia noastră. Când a început școala noastră, nu putea nici măcar să țină un creion în mână și să-și scrie numele. Acum are 17 ani și își începe ultimul an de liceu cu o medie incredibilă.”, a spus Megan Boudreaux, pentru „lovewhatmatters.com”.

Aceasta l-a adoptat pe micuț, dar abia după mulți ani grei s-a încheiat procesul de adopție.

„Adopția este un amestec complex de emoții. Este înrădăcinată în suferință, pierdere și durere pentru copiii care au suferit mai mult decât ar fi trebuit să sufere vreodată. Cu toate acestea, există speranță. ”, a mai declarat pentru „lovewhatmatters.com”.

O familie fericită

Femeia are acum, în total, trei copii, cu toții adoptați, din Haiti care se înțeleg de minune. Pe lângă cei 3, Megan Boudreaux și partenerul său de viață mai au un băiețel și o fetiță.

„Vorbim adesea despre părinții biologici ai copiilor noștri, precum și despre țara lor de origine, Haiti. Am fost binecuvântați să trăim 11 ani în Haiti și să ne asigurăm că cultura, limba și credințele lor sunt înrădăcinate în Haiti.

Acum, întrucât am trăit în Statele Unite de la începutul COVID, am făcut o tranziție dificilă în America. În unele zile, ne doare inima de dorul de Haiti, de frumusețea sa, de cultura sa, de mâncarea sa și de oamenii săi. Iar în unele zile, ne-am dat seama cât de binecuvântați suntem și suntem recunoscători că ne aflăm într-un loc în care micuții pot merge la școală în fiecare zi”, a concluzionat aceasta pentru aceeași sursă.

Copii au fost în sfârșit adoptați oficial:

Megan Boudreaux is with Josh Anderson au reușit să-i adopte oficial pe micuți după 10 ani:

„Noi încă ne mai ciupim! Chiar dacă suntem o familie de peste 10 ani – să fie în sfârșit oficial și Saintil, Micha și Jess să fie oficial Anderson este un vis. Ne-am simțit cu toții atât de iubiți și susținuți- a fost cu adevărat una dintre cele mai bune zile din viața noastră . Și da, am fost un dezastru fierbinte și am început să plâng înainte de a începe  Și da, da, da, acum pot în sfârșit să-mi schimb și numele ”, a scris aceasta pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Megan Boudreaux

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: