Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Alexandrov a vizitat-o pe Elena Udrea în arestul din Bugaria. În ce stare este fostul ministru al Turismului: „Am rugat-o să reziste, să nu cedeze”

Adrian Alexandrov a vizitat-o pe Elena Udrea în arestul din Bugaria. În ce stare este fostul ministru al Turismului: „Am rugat-o să reziste, să nu cedeze”

Iubitul Elenei Udrea i-a făcut o vizită fostului ministru al Turismului, actualmente în arestul din Bulgaria. Iar starea partenerei sale de viață nu este deloc bună, potrivit lui Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a primit condamnarea la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Dar la momentul la care ICCJ a dat sentința, aceasta plecase deja din România. Ea a fost prinsă de autoritățile bulgare foarte aproape de granița cu Grecia.

De atunci, fostul ministru al Turismului se află în custodia poliției din țara vecină. A ajuns și în fața magistraților din Bulgaria. Și rămâne în arest până pe 19 aprilie, când se va decide dacă va fi sau nu extrădată în România pentru a-și ispăși pedeapsa.

Adrian Alexandrov a vizitat-o pe Elena Udrea în arestul din Bugaria. În ce stare este fostul ministru al Turismului: „Am rugat-o să reziste, să nu cedeze”

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a mers în Bulgaria pentru a o vedea pe femeia cu care are o fetiță superbă. Chiar acesta a dezvăluit care este cea mai mare dorință a fostei apropiate a lui Traian Băsescu.

Logodnicul “fostei blonde de la Cotroceni” spune că Elena Udrea trăiește un coșmar. Alexandrov spune că dorul de casă o apasă foarte mult. Iar singura dorință a Elenei Udrea este legată de copilul ei.

„Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul.

E departe de casă, de copil și de familie. Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult,”, a transmis Adrian Alexandrov, potrivit prezentatoarei de știri Anca Alexandrescu de la Realitatea Plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: