Redactia.ro
Home » Știri » Adrian are 14 ani și a fost dat dispărut. Poliția cere sprijinul populației pentru a-l găsi

Adrian are 14 ani și a fost dat dispărut. Poliția cere sprijinul populației pentru a-l găsi

Adrian are 14 ani și a fost dat dispărut!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu desfășoară o amplă operațiune pentru depistarea unui minor de 14 ani, dispărut de la domiciliu în municipiul Giurgiu. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Giurgiu, incidentul a fost semnalat la data de 10 decembrie a.c., ora 20.00, prin plângerea scrisă a unei femei, care și-a exprimat îngrijorarea față de nepotul său, POPA ADRIAN-JUNIOR-ȘTEFAN.

Minorul, în vârstă de 14 ani, a părăsit domiciliul în data de 05 decembrie a.c., iar de atunci nu s-a mai întors acasă, generând o preocupare crescută în rândul familiei și comunității locale.

Semnalmente și îmbrăcăminte:

Înălțime: 1.76 metri
Greutate: Aproximativ 54 de kilograme
Ochi: Căprui
Păr: Șaten, tuns scurt
Semne particulare: Fără tatuaje sau alte semne distinctive
În momentul dispariției, minorul purta o geacă de culoare albastru, cu mânecile portocalii închis (cărămiziu), pantaloni lungi de blugi albaștri, pantofi sport de tip Adidas și avea asupra sa un rucsac de culoare albastru.

Oamenii legii cer sprijinul populației pentru a-l găsi

Oricine deține informații sau detalii cu privire la persoana dispărută, POPA ADRIAN-JUNIOR-ȘTEFAN, este rugat să contacteze de urgență Serviciul de Urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Colaborarea comunității este esențială pentru găsirea minorului în cel mai scurt timp posibil.

IPJ Giurgiu menționează că investighează cazul cu celeritate și solicită sprijinul publicului în rezolvarea acestei situații delicate. Disparițiile de minori reprezintă o preocupare majoră, iar promptitudinea în acțiune poate face diferența în asigurarea securității și reintegrarea acestora în mediul familial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: