Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila dispărută de 7 zile! Unde a fost găsită, de fapt, tânăra de 13 ani

Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila dispărută de 7 zile! Unde a fost găsită, de fapt, tânăra de 13 ani

GALERIE FOTO (5) Răsturnare de situație în cazul Melindei, dispărută de 7 zile! Unde a fost găsită, de fapt, tânăra de 13 ani

Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila dispărută de 7 zile! Iată unde a fost găsită, de fapt, tânăra de 13 ani!

Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila dispărută de 7 zile

Răsturnare de situație în cazul dispariției Sarei Melinda Moiș din Sighet! După 7 zile de căutări disperate, părinții fetei primesc o veste cel puțin șocantă! Fiica lor de 13 ani ar fi fost găsită, de fapt, în casa unui bărbat de 34 de ani din aceeași localitate. Inițial, se credea că Sara a fost găsită într-o casă părăsită, dar noile informații schimbă drastic perspectiva asupra întregii situații. Polițiștii îl audiază în prezent pe bărbatul în cauză pentru a clarifica circumstanțele acestui caz tulburător.

Sara Melinda Moiș, o adolescentă de doar 13 ani, dispăruse fără urmă din propria casă acum 7 zile. Părinții săi, copleșiți de disperare, au căutat-o în fiecare colț al orașului și chiar au oferit o recompensă de 10.000 de euro în speranța că vor primi informații cruciale care să ducă la găsirea fiicei lor.

„Suntem într-o situație disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile. Primele zile de căutări au fost intense, dar nu s-a găsit.

Apelăm la toată țara, părinți, adolescenți, copii, bunici, oricine știe ceva despre locul în care se găsește concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul”, au transmis părinții ei.

Unde a fost găsită, de fapt, tânăra de 13 ani

Însă, ziua de astăzi a adus o răsturnare de situație totală în acest caz! Un bărbat a mers la poliție și a furnizat informații despre locul unde s-ar afla adolescenta dispărută. Surprinzător, Sara ar fi fost găsită în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani, tot din Sighet, conform antena3.ro,

La început, autoritățile credeau că fata fusese găsită într-o casă părăsită, în siguranță și fără semne de violență. Cu toate acestea, atenția s-a mutat acum asupra bărbatului de 34 de ani, care este acum principalul suspect în acest caz!

Polițiștii au intervenit imediat și l-au dus pe acesta la audieri, unde este așteptat să dea explicații privind acuzațiile care i se aduc.

Până în acest moment, nicio autoritate nu a confirmat oficial informația că Sara Moiș ar fi fost găsită în casa bărbatului. Fata a fost preluată de un echipaj medical și va fi supusă unor analize amănunțite pentru a se stabili starea sa de sănătate și circumstanțele în care s-a aflat în ultimele zile.

 

Sursa foto: Spynews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: