Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Marțian, în centrul unei urmăriri internaționale. Presupusa răpire a celor trei copii și ipoteza că ar fi plecat spre Rusia

Adrian Marțian, în centrul unei urmăriri internaționale. Presupusa răpire a celor trei copii și ipoteza că ar fi plecat spre Rusia

Autoritățile din România sunt în alertă după ce milionarul Adrian Marțian este suspectat că ar fi dus cei trei copii ai săi în Rusia. După ce aceștia au fost dați dispăruți, ultima lor locație confirmată a fost în apropierea Porților de Fier, unde au fost văzuți alături de un bărbat, într-o mașină deținută de Marțian. Poliția din Hunedoara a emis o alertă internațională, investigând ipoteza că aceștia ar fi fost duși în afara țării, posibil în Rusia.

Ultima apariție a copiilor

Conform informațiilor disponibile, cei trei copii au fost văzuți ultima dată într-un peco, în apropierea Porților de Fier, într-un Mercedes alb cu numere de Cluj. Marțian ar fi fost văzut împreună cu ei înainte de a trimite un mesaj video procurorului de caz, în care copiii apăreau în mașina sa. Acest mesaj a ridicat suspiciuni cu privire la planurile sale, iar autoritățile au luat în calcul ipoteza că ar putea încerca să îi scoată din țară.

Incidentul a generat îngrijorare nu doar din partea autorităților, ci și din partea familiei extinse. Fratele vitreg al copiilor a făcut mărturisiri despre trecutul complicat al lui Marțian și despre metodele pe care acesta le-ar fi folosit pentru a scoate oamenii din țară în mod ilegal.

Ancheta în desfășurare

Polițiștii din județul Hunedoara, împreună cu autoritățile de la frontiera de stat, sunt în alertă maximă, încercând să localizeze mașina și să stabilească destinația exactă a celor trei copii. Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara a confirmat că toți cei trei minori au fost dați în urmărire națională și internațională, iar cercetările se desfășoară în paralel pentru a confirma dacă aceștia se află în continuare în țară sau dacă au fost deja duși în afara României.

Anchetatorii nu exclud varianta ca Adrian Marțian să fie în spatele dispariției copiilor, iar toate scenariile sunt analizate. Marțian a fost deja contactat de ofițerul de caz, însă comunicările ulterioare s-au limitat la mesaje și videoclipuri trimise pe telefon, fără alte explicații.

Ipoteza unui plan de fugă

Un alt aspect investigat de autorități este posibilitatea ca Adrian Marțian să fi plănuit această răpire de mult timp. Conform surselor, acesta ar fi avut legături cu persoane din afara țării, iar destinația finală ar putea fi Rusia. Martorii locali au raportat că, în apropierea locului în care au fost văzuți copiii, se vorbea o limbă străină, posibil sârbă, ceea ce a condus la ipoteza că familia s-ar fi îndreptat către Serbia sau Rusia.

Această ipoteză rămâne în discuție, dar până în prezent nu au fost confirmate informații clare despre destinația finală a copiilor. Autoritățile fac apel la cetățeni să fie vigilenți și să ofere orice informație care ar putea duce la localizarea celor trei minori și a tatălui lor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: