Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Manelistul a aflat diagnosticul: „S-e declanșat undeva, în corp…”

Adrian Minune, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Manelistul a aflat diagnosticul: „S-e declanșat undeva, în corp…”

Adrian Minune, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Manelistul a aflat diagnosticul: "S-e declanșat undeva, în corp..."

Adrian Minune, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, trece prin clipe grele. Manelistul a fost dus de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. A ajuns pe mâinile medicilor, care au făcut mai multe investigații și au descoperit ce problemă de sănătate avea, de fapt, artistul.

Adrian Minune a primit diagnosticul

Adrian Minune trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce a ajuns de urgență la spital. Celebrul manelist a sunat după ajutor, dar nu se știau prea multe informații despre starea sa de sănătate. A cerut să îi fie făcute mai multe investigații, în urma cărora medicii au și descoperit și cauza stării de rău și au putut pune un diagnostic.

Adrian Minune este foarte apropiat de fanii săi, pe care îi ține la curent cu tot ce este nou. Chiar și în acest moment, a găsit puterea de a face un clip pe rețelele de socializare, în care a explicat ce i s-a întâmplat de fapt. Astfel, aflăm de la manelist că medicii i-au găsit un abces în corp, care l-a făcut să se simtă rău. În continuare urmează tratament cu antibiotice, dar va fi externat imediat ce primește un rezultat de la analize.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Mai aștept un singur rezultat și mâine seară voi fi acasă. Merg la mine la Ștefănești. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Am fost în Anglia, am cântat trei zile în același loc și am prins foarte mare curent. De la acest curent, s-a declanșat un abces, undeva în corp”, a spus Adrian Minune, pe Instagram.

Adrian Minune revine pe scenă

Deși Adrian Minune este slăbit în prezent și are nevoie de odihnă, nu poate sta departe de scenă. Manelistul a anunțat că nu își va dezamăgi fanii, motiv pentru care va reveni în atenția lor și își va onora toate concertele și spectacolele pe care le-a programat deja pentru săptămâna aceasta.

În weekend chiar va pleca peste hotare, acolo unde are cântare. Mai exact, va zbura în Spania, dar până atunci va urma indicațiile medicilor îndeaproape și se va asigura că este în formă maximă.

„A trebuit să stau pe antibiotice și acum sunt pe antibiotice și o să ajung acasă, pentru că weekend-ul acesta sunt în Spania. O să ajung acasă și o să continui tratamentul cu antibiotice, pentru a se retrage acel abces. Sunt ok, mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai spus artistul, în mediul online.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: