Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj. Cine va fi noul antrenor al ardelenilor

Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj. Cine va fi noul antrenor al ardelenilor

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj

Adrian Mutu a luat o decizie radicală în urma meciului de fotbal între Corvinul și CFR Cluj. După o noapte de reflecție intensă, în ciuda sfaturilor de a nu lua decizii într-o stare de impuls, Mutu și-a prezentat demisia de la echipa CFR Cluj. Acesta a argumentat că nu poate trece peste umilința suferită și că are o mentalitate orientată către victorie.

„Mi-am prezentat demisia de la CFR Cluj! Am meditat asupra acestei situații întreaga noapte, iar umilința este prea mare pentru mine să o tolerez. Eu am o mentalitate diferită, una orientată către succes. Demisia mea a fost depusă la biroul președintelui CFR Cluj, Cristi Balaj, la ora 11:00 dimineața. Aștept aprobarea acesteia și ne strângem mâinile. Este o umilință pe care eu, având un caracter de campion, nu o pot trece cu vederea. Îmi doresc ca echipa CFR să continue să performeze, dar în aceste condiții este extrem de dificil, așa cum s-a putut observa. Referitor la meciul împotriva Corvinului, am fost dezamăgit de evoluția echipei și mai ales de lipsa de atitudine manifestată.”

Prin urmare, oficial, pot confirma că mi-am înaintat demisia! Regret profund această situație, dar eu, Adrian Mutu, am dedicat o noapte întreagă gândirii și pur și simplu nu pot accepta ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Mutu, conform Fanatik. Declarația sa a venit în urma meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0, din sferturile Cupei României.

„Nu există scuze, chiar și în condițiile în care am avut jucători eliminați și accidentați precum Camora și Mogos. Echipa trebuia să se descurce în condiții dificile împotriva unei echipe din Liga a II-a. Am văzut că alții pot face față. Trebuia să ne prezentăm la joc, chiar și fără antrenor pe bancă, chiar și cu un om mai puțin pe teren, dar trebuia să jucăm fotbal. Avem o problemă de atitudine. De la meciul cu Sepsi, am simțit acest lucru.

Acest lucru este inacceptabil! Mă simt umilit. Nu cred că pot ierta jucătorii după această înfrângere. Meciul era extrem de important, dar culorile clubului nu au fost respectate, iar eu nu am fost respectat. În întreaga mea carieră, atât ca jucător, cât și ca antrenor, chiar și în înfrângeri, am adoptat o altă abordare”, a declarat Mutu în seara de marți.

În locul lui Adrian Mutu urmează să fie instalat fostul antrenor Andrea Mandorlini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: