Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Mutu, vacanța alături de copiii săi. Fostul mare fotbalist a publicat o poza de colecție

Adrian Mutu, vacanța alături de copiii săi. Fostul mare fotbalist a publicat o poza de colecție

GALERIE FOTO (5)

Adrian Mutu, celebrul fost fotbalist român cunoscut drept „Briliantul”, se bucură de o perioadă de neuitat alături de familia sa numeroasă. La vârsta de 45 de ani, Mutu și-a adunat toți copiii pentru o vacanță specială în Republica Dominicană, unde sărbătoresc și un eveniment important în viața uneia dintre fiicele sale.

O reuniune de familie mult așteptată

Vacanța în Republica Dominicană nu este doar o simplă evadare, ci o reuniune de familie mult așteptată. Adrian Mutu se mândrește cu o familie numeroasă, iar în această vacanță a reușit să-i aibă alături pe toți copiii săi. Printre aceștia se numără și cele două fiice ale sale, Maya (15 ani) și Adriana, care pe 11 iunie împlinește frumoasa vârstă de 18 ani. Adriana devine majoră, iar acest moment special este sărbătorit alături de toată familia.

Actuala soție a lui Adrian Mutu, Sandra, este și ea prezentă, bucurându-se alături de familie de momentele prețioase petrecute împreună. Întreaga familie a fost surprinsă în diverse ipostaze, iar Mutu nu a ezitat să împărtășească aceste momente cu fanii săi pe rețelele de socializare. Mesaje precum „Copiii mei îmi fac viața importantă!”, „Selfie time”, „Familia mea” și „Timp de calitate petrecut împreună cu băieții mei” au însoțit fotografiile, evidențiind fericirea și împlinirea pe care o simte Mutu alături de familia sa.

 

Relații familiale puternice și momente de neuitat

Această vacanță nu este doar despre relaxare și distracție, ci și despre consolidarea relațiilor familiale. Mutu se bucură de prezența fiului său Mario, în vârstă de 22 de ani, din prima sa căsătorie cu Alexandra Dinu. Mario și fratele său mai mic, Tiago (6 ani), par să aibă o relație deosebit de apropiată. Tiago este mai mult decât fericit când se joacă în piscină cu Mario, iar aceste momente de frăție și bucurie sunt cu adevărat speciale pentru întreaga familie.

Mutu și-a exprimat dorința ca toată familia să fie alături de Adriana în momentele importante din viața ei, nu doar de ziua ei de 18 ani, dar și la petrecerea de absolvire a liceului. „Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei pe 11, face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fim toată lumea lângă ea?”, a declarat Mutu, evidențiind importanța prezenței familiei în aceste momente cruciale.

Legături puternice și o familie unită

Mutu a subliniat că relațiile din familia sa sunt bazate pe respect și înțelegere reciprocă. Sandra, actuala sa soție, a avut un rol esențial în menținerea acestei armonii familiale. „Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal ca și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…”, a explicat Mutu.

Aceste declarații reflectă o familie unită și fericită, unde copiii din diferite căsătorii se înțeleg și se sprijină reciproc. Este un exemplu de armonie familială și de respect reciproc, iar Mutu se mândrește cu acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: