Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze războiul total împotriva lui Klaus Iohannis

Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze războiul total împotriva lui Klaus Iohannis

Adrian Năstase

Adrian Năstase susține că atacul președintelui Klaus Iohannis, de la tribuna Parlamentului, împotriva celor de la PSD nu este de tolerat. Fostul premier le cere social-democraților să lase la o parte disputele interne și să lanseze contraatacul împotriva șefului statului.

„Adversarul nostru din ultima vreme a fost PSD (poate vorbi presedintele României despre „adversarul nostru”? – n.b.). Un PSD care a încasat-o (oare presedintele României poate folosi un astfel de limbaj? n.b.) de trei ori în acest an, dar cred că este bine să vă spun că PSD nu a fost înlăturat de la putere decât parțial.

PSD are un număr imens de parlamentari, are un număr imens de primari, de președinți de CJ și ca atare ne bucurăm de această victorie, dar autosuficiența după această victorie ar fi cea mai mare greșeală pentru PNL („ne bucurăm de victorie” – această formulare putea fi folosită de presedintele PNL. Iohannis arată, in continuare, că nu poate fi presedintele tuturor romanilor, maghiarilor, sasilor, secuilor etc. n.b.).

Adrian Năstase, mesaj surpriză după ce a participat la recepția de la Cotroceni

Avem în continuare alegeri și aștept de la PNL și de la noul guvern Ludovic Orban, care face o treabă foarte bună, la o implicare totală în așa fel încât la sfârșitul anului 2020 să putem să oferim românilor ceea ce își doresc: o Românie fără PSD”.

Acest indemn al lui Iohannis este o declaratie de război impotriva Partidului Social Democrat, a Constutiei României si a regimului democratic din tara noastră. El este incalificabil si el trebuie tratat cu toată seriozitatea de către conducerea PSD, de către parlamentarii, primarii, consilierii, presedintii de consilii desemnati democratic de către alegătorii români.

Mi se pare inadmisibilă această conduită si cred că ea va trebui sanctionată atât in tară cât si la institutiile europene. La PSD, ar trebui lăsate deoparte orgoliile si ar trebui strânse rândurile pentru a găsi cele mai bune formule de a răspunde acestui atac „mârsav” la adresa fundamentului statului de drept din România.”, scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.

Adrian Năstase a participat în premieră la recepţia de 1 Decembrie organizată de Klaus Iohannis

Adrian Năstase a acceptat să vină la recepţia de la Palatul Cotroceni. Fostul premier a fost invitat la recepţia de 1 Decembrie organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni, fiind pentru prima dată când fostul lider al PSD participă la un eveniment organizat de echipa preşedintelui Iohannis.

Adrian Năstase a fost invitat conform legii, fostul premier fiind deţinător al Ordinului Naţional Steaua României în grad de Mare Cruce, ceea ce atrage automat şi invitarea sa, scrie adevarul.ro. Acesta a fost decorat în 2002, pe atunci premier al României, de către președintele Ion Iliescu cu Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Mare Cruce „pentru întreaga activitate pusă în slujba promovării şi dezvoltării României, pentru competenţa şi abnegaţia dovedite în actul guvernării“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: