Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Petre a ajuns în România! Atacantul nu se teme de criticile lui Becali

Adrian Petre a ajuns în România! Atacantul nu se teme de criticile lui Becali

Adrian Petre a ajuns în România!

Adrian Petre a ajuns în România! Noul atacant al celor de la FCSB a semnat un contract pentru un an și jumătate cu roș-albaștrii.

Gigi Becali anunţa ieri că a dat lovitura. A reuşit să-l transfere pe atacantul de doar 22 de ani Adrian Petre, din Danemarca. Şeful celor de la FCSB ar fi plătit 500.000 de euro pentru jucătorul cotat la 1,3 milioane de euro.

„Am hotărât cu familia mea și cu agentul meu că este cea mai bună decizie pentru cariera mea. Cred că am făcut o alegere bună. Au fost discuții la începutul perioadei de mercato, apoi s-au oprit. Totul s-a rezolvat ieri, totul a fost scurt. Am așteptări foarte mari, e cea mai mare echipă din România. Sper să câștigăm titlul, e primul meu obiectiv. Era momentul oportun să vin aici. FCSB a fost cea mai hotărâtă să mă transfere”, a declarat Petre la sosirea în România.

Adrian Petre nu se teme de Becali

Este cunocut faptul că Gigi Becali are un temperament vulcanic şi de multe ori îşi critică jucătorii. Acest lucru nu-l sperie însă pe atacant.

„Sunt pregătit pentru critici. Am ajuns la maturitate și sunt pregătit pentru astfel de lucruri. Sper să joc fotbal și să o fac cel mai bine”, a spus atacantul.

Adrian Petre a început să joace la UTA, iar în 2017 a semnat cu Esbjerg. Danezii au plătit 500.000 de euro pentru transferul său. Atacantul mai avea contract cu Esbjerg până în 2021. 82 de meciuri a jucat Adrian Petre pentru echipa din Danemarca şi a jucat 29 de goluri.

Citeşte şi: Edi Iordănescu a fost eliminat! Academica Clinceni – Gaz Metan 2-3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: