Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu a fost eliminat! Academica Clinceni – Gaz Metan 2-3

Edi Iordănescu a fost eliminat! Academica Clinceni – Gaz Metan 2-3

Edi Iordănescu a fost eliminat

Edi Iordănescu a fost eliminat în ultimele minute ale meciului, dar echipa sa a obţinut o victorie mare. Medieşenii au luat cele trei puncte şi ar putea ajunge pentru prima dată în play-off. După meci, elevii lui Iordănescu au sărbătorit în vestiar.

Bucurie în vestiarul Gazului Metan după victoria cu Academica

Haide Gazu'!!!! Bucurie în vestiarul Gazului după victoria cu Academica

Publicată de Gaz Metan Mediaș pe Sâmbătă, 15 februarie 2020

Cu o etapă înainte de final echipa lui Edi Iordănescu este pe locul 5, cu 40 de puncte. Victoria cu Academica Clinceni era vitală pentru a avea şanse clare de a ajunge în play-off. Vojtus a deschis scorul, în minutul 3, după o lovitură de la colțul terenului. Chamed a egalat în minutul 36, şi după doar cinci minute același Chamed a oferit o pasă de gol pentru reușita lui Hora. În
minutul 49, Sergiu Buș și-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Cel care a închis tabela de scor a fost tot Vojtus. La finalul meciului, Edi Iordănescu a fost trimis în tribune şi nu va putea sta pe bancă la meciul următor. Antrenorul ilfovenilor a răbufnit după meci la adresa arbitriilor.

” Aştepta de la George Găman să îi spună să dea galben… păi tu unde eşti, tu pe cine arbitrezi, tu nu participi la joc? Sau înseamnă că te poziţionezi foarte prost şi atunci stai fratele meu pe la Liga a II-a, până mai înveţi. Avem senzaţia că nu suntem doriţi în Liga I, după maniera de arbitraj”, a declarat Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Clinceni.

După acest rezultat, Gaz Metan mai are nevoie să câștige meciul de pe teren propriu cu Dinamo din ultima etapă și se va califica în premieră în play-off.

Calculele pentru play-off

În acest moment CFR Cluj, CS Universitatea Craiova și FCSB nu mai au nicio emoţie. Sunt deja calificate în play-off. Pentru ultimele trei locuri se luptă Astra, Gaz Metan, Viitorul şi Botoșani. Dintre acestea singura care nu depinde de propriile rezultate este echipa lui Gică Hagi.

Citește și: Săpunaru a dat golul victoriei! Kayserispor-Denizilspor 1-0

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: