Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Petre, oprit de poliție! Se antrena împreună cu iubita

Adrian Petre, oprit de poliție! Se antrena împreună cu iubita

Adrian Petre, oprit de poliție

Adrian Petre a fost oprit de poliția din Arad. Fotbalistul se antrena alături de iubita sa, dar a fost trimis direct acasă. Frumoasa brunetă a postat un film în care le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat.

Jucătorii de la FCSB se antrenează la baza din Berceni. Adrian Petre a rămas izolat însă în localitatea natală Arad. Atacantul a dorit să facă mișcare în aer liber. Așa că, duminică a ieșit să alerge pe dig, împreună cu iubita sa. Poliția i-a oprit rapid și i-a trimis acasă. Toată întâmplarea a fost povestită de iubita atacantului. Aceasta i-a ținut pe fani la curent cu toate antrenamentele făcute în izolare.

”Ne-am gândit să vă pregătim un antrenament în aer liber. Astăzi, din păcate, ne-a oprit Poliția și ne-a zis că nu putem să alergăm pe dig, așa că am găsit o modalitate de a face exercițiile pe scări”, a spus Bianca Tirsian.

Adrian Petre a semnat cu FCSB în februarie

Tânărul atacant în vârstă de 22 de ani a semnat cu vicecampioana în luna februarie. A fost transferat de la Esbjerg (Danemarca), pentru care a jucat 82 de meciuri. În acest moment cota atacantului potrivit transfermarkt.com este de 1.1 milioane de euro.

”Sunt pregătit pentru critici. Am ajuns la maturitate și sunt pregătit pentru astfel de lucruri. Sper să joc fotbal și să o fac cel mai bine. Am ținut cu Steaua, dar și cu alte echipe care au jucat în cupele europene. De acum, voi fi stelist. Sunt mulțumit că am ajuns la clubul cu cei mai mulți suporteri din România. O fac la vârsta și maturitatea necesară să înțeleg importanța acestei noi etape din cariera mea și asigur întreaga suflare roș-albastră că vin cu gândul de a deveni unul dintre jucătorii de referință ai acestui minunat club în următorii ani”, declara Adrian Petre la sosirea în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: