Redactia.ro
Home » Știri » Adrian și Constanța, doi soţi buzoieni, şi-au distrus viaţa din cauza păcănelelor: „Am pierdut o avere, de aceea suntem pe străzi” (VIDEO)

Adrian și Constanța, doi soţi buzoieni, şi-au distrus viaţa din cauza păcănelelor: „Am pierdut o avere, de aceea suntem pe străzi” (VIDEO)

sălile de păcănele

Păcănelele sunt „boală” grea. Au simțit-o pe pielea lor Adrian și Constanța, doi soţi din Buzău, care au ajuns pe drumuri, după ce şi-au jucat şi ultimul ban la aparate.

Bărbatul a pierdut în ultimii ani aproape 100.000 de lei, bani cuveniți după împărțirea unei moșteniri.

Au pierdut şi casa

Soția sa, Constanța, a fost neputincioasă în a-l smulge pe Adrian din dependența care avea să le ruineze viața, puțin câte puțin. La început, femeia acum în vârstă de 46 de ani lucra în străinătate, într-un bar și la curățenie, și trimitea bani acasă cu gândul să-i strângă și apoi să-i folosească la consolidarea căsuței dărăpănate pe care o dețin lângă Buzău.

„Ai mereu așteptarea asta că vine câștigul care îți va schimba viața. Dar e o păcăleală. Când te prind la ei, în sălile de jocuri, parcă reușesc cumva să te vrăjească, cu un whisky, cu o cafea, cu o bere, după care nu mai știi de tine, nu mai știi ce oră e, dacă e zi, dacă e noapte. Am impresia că pun și ceva în alcool”, este de părere Adrian.

Viciul bărbatului i-a aruncat pe amândoi în sărăcie și nu le-a mai rămas altceva decât să-și imagineze, cu lacrimi în ochi, ce soartă ar fi avut dacă nu iroseau banii.

Păcănelele, scoase în afara oraşului?

Proiectul de lege care scoate în afara localităților sălile de jocuri de noroc a fost adoptat marți de senatori.

Conform inițiativei legislative, licenţa pentru jocurile de noroc se acordă în funcţie de numărul de locuitori ai localităţii, dovedit prin adeverinţă eliberată de autoritatea administraţiei publice locale, astfel încât să existe cel mult un punct de lucru la 20.000 de locuitori.

Proiectul de lege vizează modificarea OUG 77/2009, fiind inițiat de un grup de parlamentari de la PSD și prevede că spațiul dedicat jocurilor de noroc este situat la cel cel mult 50 de metri de limita teritorială a orașului/municipiului ori a comunei, inclusiv a municipiului București.

Sunt vizate toate agențiile de pariuri, cazinourile sau aparatele de tip păcănele sau slot machines, fiind exceptate agențiile Loto pentru comercializarea propriilor produse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: