Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Teleșpan și Ana Morodan nu își mai vorbesc. Ce s-a întâmplat între ei: „Avem viziuni separate asupra vieții.”

Adrian Teleșpan și Ana Morodan nu își mai vorbesc. Ce s-a întâmplat între ei: „Avem viziuni separate asupra vieții.”

Adrian Teleșpan și Ana Morodan nu își mai vorbesc

Adrian Teleșpan și Ana Morodan nu își mai vorbesc. La Asia Express au format o echipă senzațională, iar publicul a fost cucerit de umorul cu care a tratat experiența concursului. Ana Morodan și Adrian Teleșpan păreau că au o relație de prietenie specială, dar după terminarea competiției au încetat să-și mai vorbească.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan nu își mai vorbesc. Ce s-a întâmplat între ei: „Avem viziuni separate asupra vieții.”

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au făcut echipă la Asia Express, iar telespectatorii i-au urmărit cu mare entuziasm. Cei doi au fost extrem de simpatici împreună, mai ales în situațiile extreme. Spre surprinderea multora, după terminarea competiției, au încetat să-și mai vorbească. Teleșpan a vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu, precizând și care este motivul din cauza căruia nu mai păstrează legătura cu Morodan. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adrian Teleșpan a vorbit despre ultimele noutăți din viața sa. Printre altele, scriitorul a declarat că nu mai ține legătura cu Ana Morodan. Teleșpan a declarat că au păreri diferite și că drumurile lor nu se mai intersectează. Mai mult, a precizat că dacă vor mai exista moment în care se vor întâlni, cu siguranță își vor vorbi.

„Nu prea mai vorbim. Am început să vedem viața diferit. Pe urmă ne-am separat. Sunt sigur că dacă ne vedem o să ne vorbim în continuare.Avem viziuni separate asupra vieții. Am învățat în ultima vreme că viața tuturor este mai bună. E bine să respectăm viețile tuturor’, a declarat Teleșpan, în emisiunea lui Măruță.

Morodan, despre experiența de la Asia Express

Ana Morodan și Teleșpan au format o echipă de excepție la Asia Express. Chiar dacă nu au câștigat premiul cel mare, cei doi s-au ales cu o experiență de neuitat. După întoarcerea din competiția, Ana a vorbit despre prietenia cu Teleșpan. ”Ne-am cunoscut acum cinci ani, când a scris el cartea. M-a contactat ca să-l ajut s-o promoveze. Ne-am întâlnit atunci și ne-am înțeles bine, după care am păstrat legătura de-a lungul anilor și anul trecut, cred că în februarie, mi-a zis că-și caută ceva job, eu căutam un om care să se ocupe de un proiect video de-al meu, și știam că el se ocupă și de montaj, și i-am zis să nu-și mai caute în industrie că am eu acest job. A venit și a lucrat.. lucrăm foarte bine în continuare. Acum e puțin în stand by proiectul. Practic asta e relația dintre noi, ne distrăm non stop!” , a declarat Ana Morodan într-un interviu acordat viva.ro.

Adrian Teleșpan s-a făcut remarcat după ce a scris cartea „Cimitirul”, în 2013. Această carte i-a șocat pe mulți, iar protagonistul este un homosexual român care se muta la Londra. În 2000-2012, Adrian a lucrat ca producător executiv la PRO TV, Antena 1, Realitatea TV și România TV. În 2012, a emigrat în Marea Britanie, iar timp de câțiva ani i-a fost prieten foarte mult Anei Morodan. Cei doi au decis să meargă împreună la Asia Epxress, unde au avut parte de momente de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: