Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Văncică, cunoscut pentru rolul lui Celentano din „Las Fierbinți”, s-a retras din teatru după 15 ani de carieră

Adrian Văncică, cunoscut pentru rolul lui Celentano din „Las Fierbinți”, s-a retras din teatru după 15 ani de carieră

Înainte să devină cunoscut în România pentru rolul lui Celentano din „Las Fierbiți”, Adrian Văncică își încânta spectatorii prin intermediul rolurilor sale de pe scena Teatrului Nottara din București. A lucrat aici timp de 15 ani, dar ceva pare că s-a schimbat pentru îndrăgitul actor, care a decis să pună capăt carierei sale în teatru. Și-a dat demisia, iar motivul reprezintă încă un mister pentru colegii și superiorii săi.

Născut la data de 18 martie 1977 în Târgoviște, Adrian Vâncică a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Și-a început cariera în teatru acum mai bine de 15 ani, iar apogeul carierei sale a fost reprezentat de serialul „Las Fierbinți”. Aici a reușit să dea viață celebrului Celentano, care a devenit un simbol pentru producția în care apare la Pro TV.

Pe lângă activitatea din televiziune însă, actorul a continuat să apară și în piesele de teatru de la „Nottara”. Publicul avea șansa aici să îl vadă interpretând și alte personaje, cu toate că timpul nu-i permitea mereu să se ocupe corespunzător de acest loc de muncă suplimentar.

Oficialii Teatrului Nottara au anunțat cu regret că Adrian Vâncică a luat o decizie raficală, care nu a fost însoțită de o justificare. Mai exact, actorul și-a dat demisia de la teatru, iar colegii săi au fost nevoiți să accepte această hotărâre a sa.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, potrivit evz.ro.

Celentano nu este iubit de toți spectatorii din România. Unii refuză să urmărească „Las Fierbinți” din cauza sa

În ciuda faptului că personajul Celentano este nelipsit de pe micile ecrane și foarte admirat de public, nu toți spectatorii împărtășesc această simpatie. Adrian Văncică a recunoscut că povestea caracterului pe care l-a adus la viață poate fi neplăcută pentru mulți dintre spectatori, mai ales că acesta se confruntă cu probleme legate de consumul de alcool.

Totuși, aceste preconcepții nu l-au împiedicat pe actor să confere umbre și lumini personajului său, pe care îl consideră o figură unică, filozofică și „simpatică” în felul său specific.

„Sunt și unii care-l urăsc. Adică eu am o mătușă care nu se uită la serialul ăsta și mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat bețiv, care o bătea și a zis eu nu mai vreau să văd bețivi în viața mea, nici măcar la televizor. Da, dar e comedie, de râs… Nu mă interesează! Mi s-a întâmplat de multe ori să zică, bă, cum ești tu, zici că ești tata. Bă, cum faci tu făcea și nu știu cine. Nu știu, cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le știe și așa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el”, a povestit Adrian Văncică pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: