Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu, declarații uluitoare despre tratamentele la care au fost supuși copiii săi. Silviu Prigoană este pus la zid: ”Este traumatizat”

Adriana Bahmuțeanu, declarații uluitoare despre tratamentele la care au fost supuși copiii săi. Silviu Prigoană este pus la zid: ”Este traumatizat”

GALERIE FOTO (2)

Adriana Bahmuțeanu a ieșit la atac în urmă cu puțin timp, iar victima nu a fost nimeni alta decât Silviu Prigoană, tatăl celor doi băieți ai săi. După o vacanță de trei săptămâni petrecută în America, lucrurile dintre fiul cel mic și tatăl său s-ar fi degradat atât de mult, încât au ajuns să nu își mai vorbească. Motivul este unul destul de simplu, agresivitatea bărbatului, spune Adriana.

Lupta dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă, însă, din păcate, copiii lor sunt la mijloc, ceea ce ar putea dăuna pe termen lung. Deși s-a luat decizia ca cei doi fii să ajungă în grija tatălui, Adriana are și ea dreptul să îi vadă și să petreacă timpul alături de ei. Din acest motiv au plecat împreună peste ocean, acolo unde au avut câteva zile frumoase dar și pline de dezvăluiri dureroase.

Adriana Bahmuțeanu îl acuză pe Silviu Prigoană de violență

Eduard, fiul cel mic al celor doi, ar fi fost cel care a deschis acest subiect, mărturisindu-i mamei sale că Silviu Prigoană ar fi fost un tată violent care l-a agresat în nenumărate rânduri. Adriana mărturisește că cel mic nu își mai dorește să meargă la școală sau să ia contact cu tatăl său de teamă, tocmai de aceea a fost dus la Protecția Copilului pentru a i se face mai multe teste.

„Eu nu pot să expun copilul unui agresor. Copilului îi e frică pentru că știe ce va urma. Știe că taică-su o să-l ia cu forța, știe că poate să intre în școală. I s-au făcut mai multe teste la Protecția Copilului, că nu e prima dată când mergem. I s-au făcut teste să se demonstreze că nu minte acest copil. El este traumatizat, toată vacanța a stat cu lacrimi în ochi. Eu am două facultăți și mi-aș dori ca și copilul meu să meargă la școală, dar nu-l pot convinge să fie expus unei agresiuni. Drept urmare, mie mi se poate deschide un dosar penal pentru că nu merge la școală”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Adriana Bahmuțeanu a mai adăugat și faptul că fostul ei soț și-ar fi făcut un obicei din a agresa copiii, motiv pentru care fiul cel mare, Maximus, a ajuns în punctul în care s-a obișnuit cu aceste tratamente și nu i se mai pare nimic greșit. Mai mult decât atât, bărbatul ar avea o cameră fără ferestre în casă unde își duce copiii când aceștia fac ceva greșit.

Prigoană ripostează cu toate forțele

După ce a fost acuzat de agresiune, Silviu Prigoană a ținut să facă și el mai multe declarații. Acesta menționează că toate acuzațiile care i se aduc sunt doar niște minciuni inventate de fosta soție pentru a putea deveni tutorele  legal al copiilor și pentru a-i lua în America, alăturări de bărbatul cu care s-a căsătorit.

„Cu mincinoșii discutăm ca și cu mincinoșii. După ce s-au întors din America, amândoi copii au venit la mine acasă, cu taxiul. Conform hotărârii judecătorești, spunea că trebuia să-i aducă mama. Au venit acasă amândoi, ne-am pregătit de școală pentru 4 septembrie”, a explicat la început omul de afaceri.

Ulterior, Silviu Prigoană a ținut să aducă în atenția tuturor situația în care fiul său cel mic a ales să plece de acasă și să rămână la mama sa. Din acel punct, el a ales să rupă orice legătură cu tată sau cu fratele său.

„Am mers la magazinul școlii pentru uniformă că s-a îngrășat copilul. Eduard s-a îngrășat în vacanța din America, de 3 săptămâni, 10 kilograme. Nu poți să te îngrași 10 kilograme în 3 săptămâni. Eu am văzut când a luat uniforma pe el. Mi-au spus la magazinul de la școală că nu au mărime pentru el. L-a luat la 80 de kg și s-a întors cu 90.

Copilul a venit la mine acasă și m-a întrebat dacă poate să doarmă la mami. I-am zis ca da, acolo se culcă lumea la 5 dimineața, nu cu program ca la mine, la 10 seara. I-am zis să vină a doua zi să mergem la croitor. Pe la 14:00 îmi trimite mesaj să rămână la mami. Apoi ne blochează pe mine și pe fratele lui. I-am trimis mesaje. Maximus a auzit când i-a spus că dacă merge la mine îl bat că s-a îngrășat, ce femeie…”, a mai spus omul de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: