Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu, despre Pepe și Raluca Pastramă: ”Să facă terapie de cuplu”

Adriana Bahmuțeanu, despre Pepe și Raluca Pastramă: ”Să facă terapie de cuplu”

Adriana Bahmuțeanu, despre Pepe și Raluca Pastramă

Adriana Bahmuţeanu şi-a dat cu părerea despre Pepe și Raluca. Jurnalista consideră că cei doi se vor împăca, ceea ce le lipsește este terapia de cuplu.

Adriana Bahmuțeanu, despre Pepe și Raluca Pastramă

Adriana Bahmuțeanu s-a legat de declarația lui Pepe, atunc când a făcut marele anunț că divorțează. Artistul a declarat atunci că din punctul lui de vedere ”nu există un motiv major, real, de divorț”. Astfel, Adriana Bahmuțeanu îi sfătuiește pe cei doi, în calitate de expert în divorțuri, având cinci la număr cu Prigoană, că sesiunile de terapie în cuplu i-ar putea ajuta să se împace, scrie cancan.ro.

”E clar că acolo a fost o picătură care a umplut paharul. Acolo sunt probleme de comunicare, de înțelegere, nu e vorba de gelozie. După ce trec fluturașii ăia din stomac, nu mai e omul ideal și vezi realitatea. Nu cred că e vorba nici de bani, asta e, dacă nu mai merge, faci o pauză. Ei au copii, investiții comune, neamurile vor să-i împace, însă nu trebuie niciodată să te împaci de dragul copiilor. La ei e posibil să depășească momentul, se vor împăca cred.

Pepe vrea o imagine impecabil, părerea mea că el s-a aruncat prea repede în altă relație după Oana Zăvoranu. Ce n-a mers în fosta relație, a revenit în actuala. Mi-aș dori să se împace, le recomand să facă terapie de cuplu, să-și reia relația din alt unghi. O căsnicie e un parteneriat, nu sexul contează, la ei e lipsa de încredere. E complicat după ce ai avut un mariaj să investești în altă relație”a mai menționat Bahmuțeanu.

Care este motivul despărțirii dintre cei doi

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a mai declarat că atacurile la care ar fi fost supusă Raluca în decursul relației ar fi unul dintre motive. Fosta soție a lui Pepe a fost supusă la multe scne și atacuri după divorțul lui Pepe de Oana Zăvoranu. Mai mult, și părinții celor doi ar fi intervenit în căsnicie.

Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.
Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, 
a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre Pepe și Raluca și a mai spus de asemenea, că un al motiv al divorțului ar fi viața de artist a lui Pepe. Fosta soție a lui Silviu Prigoană este de părere că viața soției unui artist este marcată de singurătate.

Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri, să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații”, a mai declarat Bahmuțeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: