Redactia.ro
Home » Monden » Cum își vor împărți Pepe și Raluca averea. Cine aducea cei mai mulți bani în casă

Cum își vor împărți Pepe și Raluca averea. Cine aducea cei mai mulți bani în casă

Cum își vor împărți Pepe și Raluca averea

Divorțul dintre Pepe și Raluca a venit și cu o întrebare care stă pe buzelele tuturor. Cum se vor împărți cei doi avererea acumulată în cei 8 ani de zile.

Cine a adus mai mulți bani în casă

Pepe și Raluca au făcut bani frumoși împreună în ultimii 8 ani. Interpretul a scos un profit serios din muzică, iar soția lui și-a deschis de câțiva ani o grădiniță în cartierul Colentina, în care s-au investit foarte mulți bani dar care a ieșit mai mult pe pierdere, scrie wowobiz.ro.

Pepe deține o firmă numită Pepe Latin Music SRL, aceasta obținând cifre impresionante de-a lungul timpului, aducându-i profit în ultimii 10 ani.

Anul trecut, Pepe a avut o cifră de afaceri de aproape 580.000 lei, un profit net de peste 92.000 lei dar și datorii de peste 290.000 lei. Pepe are 9 angajați pe firma lui. Cel mai bun an din punct de vedere al profitului a fost 2017, atunci când, la o cifră de afaceri de 718.000 lei și un câștig de peste 400.000 lei.

Grădinția Ralucăi, mai mult pe pierdere

Ralucă Pastramă constă într-o grădiniță situată în casa în care a copilărit, situată în zona Colentina. Inițial, imobilul a fost scos la vânzare, însă nu s-a găsit un client care să ofere suma cerută, așa că până la urmă, Raluca a preluat vila, a reamenajat-o și a transformat-o într-o grădiniță.

Rosa Maria Music SRL, firma la care Raluca Pascu este administrator și asociat, a fost deschisă în 2016, iar în primii doi ani a mers pe un profit minim. În 2018 și 2019, firma a început să facă bani (cifră de afaceri de peste 360.000 lei în 2019) însă business-ul s-a dovedit a nu fi atât de rentabil pe cât s-ar fi crezut la început. Anul trecut, firma a terminat cu un profit negativ de peste 210.000 lei și datorii de 810.000 lei. Raluca are 8 angajați. Chiar și așa, grădinița Ralucăi a ajuns pe locul 3 în Top Afaceri România Microîntreprinderi, sectorul 2, la domeniul învățământ preșcolar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: