Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu iubește din nou! Primele imagini cu partenerul: „Ești tot ce am căutat vreodată”

Adriana Bahmuțeanu iubește din nou! Primele imagini cu partenerul: „Ești tot ce am căutat vreodată”

GALERIE FOTO (2)

Adriana Bahmuțeanu a reușit să treacă peste impasul cu fostul iubit și și-a găsit o nouă iubire! Aceasta susține că este nespus de fericită. Iată primele imagini cu bărbatul!

Adriana Bahmuțeanu iubește din nou

Adriana Bahmuțeanu pare să fie mai fericită ca niciodată, cel puțin asta reiese din fotografiile pe care vedeta le-a făcut publice pe conturile de socializare. Vedeta a afirmat la descrierea pozelor că îi mulțumește lui Dumnezeu că I l-a scos în cale (pe noul iubit).

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile în care Adriana Bahmuțeanu apare alături de noul ei iubit.

Primele imagini cu partenerul Adrianei Bahmuțeanu

La Acces Direct a fost surprins acest nou partener,alături de vedetă. Pe acesta îl cheamă George și este din California.

Întrebat de un reporter al emisiunii, George a spus că sunt prieteni și a fost discret în a da alte explicații:

„George (nr. este numele lui). Prin ceva prieteni comuni din SUA (n.r cum s-au cunoscut), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (n.r dacă vor avea o relație). Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă ”, a declarat bărbatul misterios alături de care a fost surprinsă vedeta.

Sursa foto: spynews.ro

 

Sursa foto reprez: spynews.ro
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: