Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu s-a operat de urgență! Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat vedeta

Adriana Bahmuțeanu s-a operat de urgență! Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat vedeta

Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuteanu s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Imediat după alegerile locale, unde a candidat pentru locul de primar al sectorului 1, vedeta a trebui să se lase pe mâna medicilor pentru a repara o problemă mai veche.

Intervievată de cei de la Wowbiz.ro, Bahmuteanu a povestit de ce a trebuit să recurgă la bisturiu: “În campanie am mers câte 20 de kilometri pe zi, 10 dimineața și 10 seara. Nu am vrut să fac campanie electorală din mașină, am preferat să merg între oameni, pentru că asta cred că trebuie să facă orice politician. Însă lucrul ăsta m-a costat scump. Picioarele s-au umflat, am dureri mari, așa că a trebuit să mă programez pentru operație”, a mărturisit aceasta.

“Ar fi trebuit să mă operez de mai multa vreme”

Tot Adriana Bahmuteanu a recunoscut că amânat cu bună știință operația de îndepărtare a varicelor, astfel că, din păcate a ajuns să ceară ajutor în ultima clipă. “Ar fi trebuit să mă operez de mai multă vreme, însă mi-a fost frică. Data trecută am venit împreună cu Mihai Mitoșeru și a ajuns el să fie operat în locul meu, pentru că medicii și-au dat seama că situația la el e mult mai gravă. Acum a venit și rândul meu, din păcate”, povestește Adriana Bahmuteanu pentru Viva.ro.

Adriana Bahmuteanu a pierdut lupta cu kilogramele

Lupta cu kilogramele în plus pare să fie pierdută pentru Adriana Bahmuteanu, având în vedere fotografiile recent postate pe rețelele de socializare. Brațele și abdomenul o dau de gol pe vedetă, care pare că nu mai ține cont de diete și sport. Cu toate acestea, Adriana Bahmuteanu pare mai degrabă să puna preț pe divinitate în detimentrul dietelor, astfel că aceasta nu se sfiește îl slăvească pe Dumnezeu, de fiecare data cand are ocazia. „Gândește pozitiv !!! Acţiunile noastre sunt rezultatul a ceea ce gândim, iar dacă gândim negativ, vom întreprinde acţiuni care vor duce la situaţii negative!!! În schimb, dacă gândim pozitiv vom aduce în viață noastră sănătate, fericire și materializarea dorințelor!!! Așa că razi și bucură-te de viață!!! Asta e cheia succesului!!, „Lumină din lumina Ta sunt Doamne Și strălucesc!!!! Îți mulțumesc că mă susții. Și Te iubesc!!!!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: