Redactia.ro
Home » Homepage » Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit! Primele declarații ale Adrianei Bahmuțeanu despre momentul emoționant. Cum s-au îmbrăcat cei doi în ziua cea mare

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit! Primele declarații ale Adrianei Bahmuțeanu despre momentul emoționant. Cum s-au îmbrăcat cei doi în ziua cea mare

GALERIE FOTO (5) Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit! Primele declarații ale Adrianei Bahmuțeanu despre momentul emoționant. Cum s-au îmbrăcat cei doi în ziua cea mare

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit! Primele declarații ale Adrianei Bahmuțeanu despre momentul emoționant, unde a avut loc totul și cum s-au îmbrăcat cei doi în ziua cea mare.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit! Primele declarații ale Adrianei Bahmuțeanu despre momentul emoționant. Cum s-au îmbrăcat cei doi în ziua cea mare

Adriana Bahmuțeanu și afaceristul George Restivan s-au căsătorit în cele din urmă, după ce la un moment dat au amânat evenimentul. Cei doi au îmbrăcat straie populare românești și și-au unit destinul la finalul săptămânii trecute.

„Ce-a unit Dumnezeu omul sa nu desparta!!!! Suntem fericiti si bucuroși ca ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorica, acolo unde sa fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divina pentru casatoria noastra!!!”, și-au început cei doi postarea în care au dat marea veste.

Foto: Instagram

 

Slujba lor urma să fie și ultima care s-a rostit în limba română. „Bahmu” și soțul ei au dorit să se căsătorească în Mănăstirea Banceni din Ucraina în semn de protest, pentru că aceasta se va închide. Este vorba despre un lăcaș sfânt unde preoții ar fi fost hărțuiți din cauza faptului că nu au dorit să schimbe rit-ul în cel vechi, dar și pentru că țineau slujbe în limba română.

„Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pamant romanesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia romaneasca și credinta sunt vii în sufletele oamenilor!!!!”.

„Ne dorim ca tradiția sa mearga mai departe și sa nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina. Din motive geopolitice, în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite sa susțină slujbele în limba română, ci doar în ucraineana 🥺 acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fetele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioada! Sa speram ca le vine mintea la cap conducătorilor lumii și ca Biserica Ortodoxa Romana nu-i va lasa de izbeliște pe credincioșii romani din Bucovina istorica si-i va lua sub oblăduirea ei!!!!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Ulterior, cei doi au mers în Bucovina.

„Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți, că e certificatul de cununie. Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: