Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Bahmuțeanu trece prin momente grele. Mama sa a suferit o intervenție chirurgicală complicată

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente grele. Mama sa a suferit o intervenție chirurgicală complicată

Adriana Bahmuțeanu, cunoscută jurnalistă și personalitate media, trece printr-o perioadă grea, fiind alături de mama sa, care a suferit recent o intervenție chirurgicală complicată. Vedeta a decis să împărtășească detalii despre această experiență emoțională, subliniind cât de grele au fost momentele dinainte și din timpul operației. Mama sa, în vârstă de 74 de ani, a fost operată la Spitalul Militar din București, iar Adriana a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și recunoștința față de echipa medicală.

Mama Adrianei Bahmuțeanu a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală

Mama Adrianei Bahmuțeanu a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală delicată, care a avut loc în urma unor investigații medicale de rutină. Potrivit declarațiilor vedetei, operația a vizat o arteră, iar întregul proces a fost unul plin de emoții pentru întreaga familie. Adriana a dezvăluit că mama ei nu este o persoană care să fie obișnuită cu spitalele, iar decizia de a merge la intervenție nu a fost ușor de luat.

„Mama are 74 de ani. Am dus-o la spital, în urma unei investigații, a trebuit să îi facă o intervenție la o arteră, dar acum este bine, este la terapie intensivă. A avut noroc de niște medici foarte buni, care chiar i-au fost alături și au ajutat-o.

A fost cu emoții, îți dai seama. În sfârșit, am convins-o. Mi-a zis: «gata, ori mă operezi, ori…». Ea nu prea le are cu spitalele. I-am zis: «bine, hai». M-am întărit, mergem înainte. Mi-a zis: «Mi-e puțin teamă, dar mergem». S-a îmbărbătat singură și în final a fost totul ok. Le mulțumesc medicilor”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu despre intervenția suferită de femeia de 74 de ani, pentru wowbiz.ro.

Înainte de operație, cele două au avut o conversație profund emoționantă, în care și-au exprimat temerile și incertitudinile legate de intervenție. Adriana a povestit că mama sa a manifestat o ușoară teamă, dar a decis să meargă înainte cu operația, încurajată de vedetă. Aceste momente de incertitudine au fost dificil de gestionat, însă suportul familiei și încrederea în echipa medicală au făcut ca totul să decurgă bine.

Sprijinul medicilor, esențial pentru reușita intervenției

Adriana Bahmuțeanu a subliniat cât de important a fost rolul echipei medicale în reușita operației. Medici dedicați și atenți s-au ocupat de mama sa, oferindu-i cele mai bune îngrijiri. Vedeta a menționat că s-a rugat constant ca totul să decurgă fără complicații și și-a exprimat mulțumirile față de doctorii care i-au redat mamei sale sănătatea.

După intervenție, Adriana a confirmat că starea de sănătate a mamei sale este stabilă și că operația a decurs conform planului, fără incidente majore. Ea a apreciat profesionalismul medicilor, menționând că aceștia au fost deosebit de atenți și grijulii pe parcursul întregii perioade.

În mesajul său emoționant, Adriana Bahmuțeanu a evidențiat, de asemenea, sprijinul și calitatea îngrijirilor oferite de sistemul de sănătate de stat. Deși adesea criticat, vedeta a subliniat că experiența sa cu Spitalul Militar din București a fost una pozitivă și că mama sa a primit tratament de înaltă calitate. Bahmuțeanu și-a exprimat recunoștința față de tot personalul medical care a participat la operație, spunând că acești profesioniști au jucat un rol esențial în succesul intervenției și în refacerea stării de sănătate a mamei sale.

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente dificile alături de mama sa, dar experiența complicată a intervenției chirurgicale a fost, în final, una de succes. Operația mamei sale s-a desfășurat bine, iar acum vedeta poate respira ușurată, știind că totul a decurs fără complicații. Mesajul său de recunoștință față de echipa medicală subliniază importanța sprijinului oferit de profesioniști în astfel de situații delicate.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: