Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Bahmuțeanu vrea la primărie. A ales cel mai bogat sector

Adriana Bahmuțeanu vrea la primărie. A ales cel mai bogat sector

Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a decis să intre în politică și să candideze la alegerile locale. Bahmuțeanu și-a depus candidatura chiar în ultima zi pentru Primăria Sectorului 1, unde spune că are soluții.

Aceasta candidează independent pentru primăria Sectorului 1, potrivit Adevărul. Adriana spune că este susținută de Partidul Ecologist. Silviu Prigoană a fost și el în politică, pe când activa în PDL. În 2012, el a candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, obţinând 17%, fiind devansat de Sorin Oprescu.

„Este cel mai bogat sector, dar cel mai văduvit. S-a certat primarul cu consiliul local. Eu vin din România reală. Am soluțiile potrivite, sunt susținută de Partidul Ecologist. Nu mi-a fost teamă de 200 de procese intentate de fostul partener de viață, nu îmi e teamă de nimic.

Sunt un om curat. Știți vorba aia: ”bradul nu se îndoaie niciodată”. Viața e formată din aventuri și noi provocări. Cred că m-am gândit vreo 5 minute și am zis ‘Da’.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la România TV.

A fost căsătorită de 5 ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a devenit celebră prin căsătoriile și divorțurile repetate de Silviu Prigoană, cu care are doi copii – Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ori.

„Bahmuteanca” are 46 de ani și este născută în București. A devenit cunoscută ca jurnalist și prezentator de televiziune, iar în prezent lucrează ca psiholog și consilier personal. Recent, a recunoscut că are o nouă relație, cu interpretul grec Nikos Papadopoulos.

Și-a revăzut copiii pentru prima oară de la începutul pandemiei

Adriana Bahmuţeanu și-a revăzut cei doi băieți pe care îi are cu Prigoană după mai bine de șase luni. Cei doi copii au locuit în vila tatălui lor, de frica coronavirusului, scrie click.ro. „Am avut emoţii mari. Până acum i-am auzit la telefon şi i-am văzut pe videocall. Ne-am îmbrăţişat, ne-am pupat, le-am pregătit mâncărurile lor preferate.

A fost bine, a fost cel mai aşteptat weekend şi mi-am dat seama cât este de greu fără ei. Acum ne pregătim de şcoală, poate mergem pe undeva într-o mică vacanţă. Încă nu am stabilit ceva, am preferat să mă bucur de ei, decât să îmi fac planuri”, a declarat Adriana pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: