Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubitul Adrianei Bahmuțeanu. Cum câștigă bani Nikos Papadopoulis

Cine este iubitul Adrianei Bahmuțeanu. Cum câștigă bani Nikos Papadopoulis

Niko Papadoupolos

Adriana Bahmuțeanu se pare că nu are liniște deloc! Iubitul său, cântărețul Nikolaos Papadopoulos a fost săltat de acasă de mascați și dus la un centru de carantină la Techirghiol.

Prezentatoarea Tv a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu iubitul său și de ce a fost ridicat de autorități.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost săltat de mascați

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost săltat de mascați chiar din propria casă și dus la un centru de carantină din Techirghiol, după ce acesta a fost acuzat că ar fi fugit din izolare.

Potrivit România Tv, artistul s-a întors recent din Grecia, iar la frontieră acesta ar fi declarat că se va autoizola la o adresă din București, însă în momentul când a fost verificat de cei de la DSP, acesta nu se afla în locuința respectivă.

Astfel, autoritățile au făcut cercetări și l-au găsit la Constanța, la o altă adresă. După ce mascații l-au săltat de la adresa respectivă, acesta a fost dus la un centru de carantină din Techirghiol, iar acolo a acuzat stări de rău.

Între timp, cântărețul de muzică grecească a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde medicii i-au făcut testul pentru coronavirus.

În momentul de față, iubitul Adrianei Bahmuțeanu se simte bine și a fost transportat înapoi la centrul de carantină, unde urmează să stea 14 zile.

Reacția Adrianei Bahmuțeanu după ce iubitul său a fost săltat de mascați

Prezentatoarea Tv, Adriana Bahmuțeanu a intervenit în direct la România tv pentru a explica ce s-a întâmplat, de fapt, cu iubitul său care a fost ridicat de mascați din casă pentru că nu ar fi respectat regulile de izolare.

Nikos s-a întors acum cinci zile din Grecia unde a fost să-și facă un tratament medical. S-a dus acasă la Constanța, a stat cinci zile în casă și ieri în jurul orei 15 au intrat mascații peste el în casă, l-au ridicat, l-au dus la centrul de carantină Techirghiol”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

De asemenea, vedeta a spus că reprezentanții DSP i-au spus că dosarul artistului se află la șeful DSU, Raed Arafat.

Cine este Nikos Papadoupolos?

Originar din Katerini, Grecia, Nikolaos Papadopoulos s-a mutat în România în urmă cu 10 ani  și o consideră ca fiind a doua sa casă.

Aici, artistul a avut un succes incredibil, după ce colaborat cu artiști precum Loredana, Dan Bittman, Bodo și alte mari vedete din industria muzicii românești.

Artistul câștigă foarte mulți bani din concerte și evenimentele la care este invitat împreună cu alți cântăreți din România.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: