Redactia.ro
Home » Monden » Horia Moculescu, testat de CORONAVIRUS. Primele declarații ale artistului

Horia Moculescu, testat de CORONAVIRUS. Primele declarații ale artistului

Horia Moculescu, testat de CORONAVIRUS. Primele declarații ale artistului

Horia Moculescu, testat de CORONAVIRUS. Se află în categoria de risc, iar din teamă s-a prezentat de urgență la spital după ce a acuzat câteva dintre simptomele virusului ucigaș.

Horia Moculescu, artistul în vârstă de 83 de ani s-a prezentat de urgență la Spitalul Floreasca unde a și fost internat pentru investigații. Motivul pentru care a ajuns în această situație îl reprezintă câteva simptome ale coronavirusului pe care le-a acuzat. Din cauza vârstei înainte, dar și din cauza faptului că mai bine de 40 de ani a fost fumător înrăit, artistul nu a ezitat nicio secundă înainte de a se prezenta în fața cadrelor medicale. A făcut testul pentru depistarea coronavirusului și a așteptat cu sufletul la gură rezultatul. Din fericire, testele au arătat că nu a fost contaminat.

Primele declarații ale artistului

”Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital alaltăieri și am făcut trei teste care au ieșit negative. Iar al patrulea la Cantacuzino, a venit rezultatul acum și e tot negativ. Acum sunt acasă, sunt bine.”, a precizat Horia Moculescu pentru click.ro.

Horia Moculescu suferă de Boală Obstructiv Pulmonară Cronică

Celebrul compozitor a fost un fumător înrăit. Vreme de 40 de ani a fost dependent de viciul care și-a lăsat amprente dure asupra organismului său. Deși a renunțat la fumat în urmă cu 20 de ani, artistul s-a ales cu o Boală Obstructiv Pulmonară Cronică. Printre simtomele acestei boli se numără: tuse, bronșită acută și oboseală.

Horia Moculescu s-a născut în Râmnicu Vâlcea din mamă italiancă, Nidia Copetti, și tatăl român, Nicolae Moculescu. Tatăl său a fost ofițer în armata română interbelică. A învățat singur cum să cânte la acordeon la doar 6 ani. Astăzi este recunoscut pentru că este un pianist, interpret vocal, compozitor, mediator și creator de programe TV din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: